2016.01.20.

2016.01.20.

Zalán szerencsére jól van, vagy legalábbis nem tűnik nagyon betegnek. Eszik, iszik, játszik, szórakoztatja a lányokat.
Ma Jázmin se ment iskolába, reggel lázas volt. Amúgy “semmi baja”. Nem bánnám már, ha jönne végre a tavasz és vége lenne ennek a vírusos időszaknak!
Zalánra visszatérve bízom benne, hogy csak rossz hűtő a ludas és nem vírusfertőzése, hanem ételmérgezése van/volt! Nagyon bízom benne!
A régi gondjaink ugyanúgy megvannak, mint eddig de igyekszünk mindent megoldani. Persze ez nem olyan egyszerű, mint leírni. 🙂 Jó is lenne, ha ilyen egyszerűen túl lennénk a letiltáson és a folyamatos gondokon. De ez van! Majd minden alakul. 🙂
Tegnapelőtt született 6 gyönyörű kisnyuszink és nagyon örülnek neki a gyerekek (én mégjobban!). A legjobb az egészben, hogy Húsvétra pont akkorák lesznek, amekkorának a húsvéti nyusziknak lennie kell. A Húsvét miatt már most fáj a fejem, de ezen még ráér gondolkodni. Csak jöjjön már az a fránya tavasz!
Igaz, a tavasz ismét sokmindent hoz. Jázminnak elsőáldozást, Csengének ovis ballagást. 🙂 De ezek mind örömteli dolgok! Tavasszal lesz Zalán 3. szülinapja is, amelyet biztos megünnepelünk idén is és szeretettel várunk rá mindenkit! 🙂
Addig pedig gyűjtjük tovább a kupakokat! Köszönjük ha segítetek nekünk ebben!
(Küldjétek már azt a fránya tavaszt!)


One thought on “2016.01.20.

  1. Ne aggódj, hamarabb itt lesz mint gondolnánk 😀
    Addig is remélem minden jól alakul majd 🙂

    Én továbbra is segítek amiben tudok. Már sikerült egy cipős doboznyi kupakot összegyűjtenem 😀 És folytatom értetek.

    Minden jót és jó egészséget mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × 2 =