2016.07.23.

2016.07.23.

Ahhoz képes, hogy milyen ramatyul telt a tegnap éjszaka, a nap nagy részében nem volt Zalánnal gond. Igaz, mi reggel elmentünk otthonról és csak délután 3 óra körül értünk haza. Addig papa vigyázott Zalánra és a többiekre. Mi mamát vittük vissza az orvoshoz és egyúttal bevásároltam Zalánnak. Sőt, mivel majdnem egy helyen van a két üzlet, sor került végre az annyira vágyott halak beszerzésére. Így az aranyhalas akváriumba gyönyörű szép díszhalak kerültek. A halakat Zalán mind ingyen kapta, ami nagy segítség nekünk és nagyon örült neki a kis ember!

Ugye milyen szép lett? 🙂 Az aranyhalak pedig így leköltöznek a mamához. 

Délután volt hancúr, homokozás, játék fűnyírás, Zalán segédkezett apának a favágásnál… Mamánál vágta ki apa a meggyfát, ami sajnos meghalt, Zalán pedig cipelte, húzta a gallyakat. 🙂 Estére még bőven belefért a kedvenc nyalánksága Zalánnak, a nyers cukrozatlan citrom. 🙂 

Tegnap szerencsére áru érkezett az update boltba, így be tudtam szerezni a hiányzó dolgokat. Vacsorára még egy kis palacsinta is lett, természetesen ez is update, hiszen Zalánnak fontos a diéta. Több emberrel, pontosabban szülővel is beszéltem akinek szintén daganatos a gyereke és a legtöbbjük fontosnak tartja a szénhidrát minimálisra csökkentését. Sőt, erről légutóbb a doktornénivel is beszéltünk, igaz, csak futólag, de ő is helyeselte, hogy Zalán más ételeket kap, mint a többiek. Ez nekem is fontos, mert ezáltal nem érzem olyan tehetetlennek magam. Csak mikor rossz hírt kapunk… De annyira szeretném, ha többet nem kapnánk rossz hírt! Csöpp kis emberemnek kötelező meggyógyulni! 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × öt =