2016.08.21.

2016.08.21.

Az utóbbi időben többször felmerült bennem a blog abbahagyása. A miértre azt hiszem sejtitek a választ.

Bár Zalán SZERENCSÉRE jól van és lényegében az átlag 3 évesek életét éli (mikor itthon vagyunk), én mégis lelkileg elég mélyponton vagyok. A problémakupac úgy érzem egyre jobban csak rám rakódik és nem tudom hogy oldjam meg. Legtöbbször úgy érzem, ha egyet megoldok, kettő másik jön helyette! Tudom, ezzel sokan vagytok/vagyunk így, mégis… Elnézést kérek, hogy ezt is leírom!

Az utóbbi időben több helyen is belefutottam egy-egy cikkbe, hogy 300ezres fizetéssel keresnek valamelyik nagy üzletlánc áruházába pénztárvezetőt. Elgondolkodtam. Apa letiltás nélküli fizetését is ha figyelembe veszem, a 200 ezret sem éri el. Értelemszerűen bruttó… És mennyivel másabb a jellege a munkának. Példának okáért tegnapelőtt egy maratoni, 2 órás küzdelem után hoztak vissza valakit az életbe. Hm! Van vajon értelme életek menteni? Miközben a saját életünket nem tudjuk megmenteni és másokra bízzuk a gyerekünk életét? Hol itt az igazság? Már nem is bízom a szeptemberi nagyon beharangozott egészségügyi béremelésben, mert aztán majd kiderül, hogy az is bruttó, aztán az is gondolom idővel, hogy nem béremelés csak kiegészítés, stb… De politizálni nem akarok!

Az utóbbi időben több helyről is kaptunk ruhákat, amit nagyon szépen köszönünk. Sajnos a ruhák legtöbbje kicsi-nagy. Ahány ruha annyiféle méretezés. A nagyokat értelemszerűen elteszem nekik, hiszen nőnek, nem is akárhogy, a kisebbeknek igyekszem ismerősökön belül új gazdát találni. Sajnos nagyon sokat vannak, akiknek segítség kellene és egyre több. A világ nem jóirányba változik. 🙁

Viszont sajnos még mindig elég gyatrán állunk ruhákból. Kérlek, ha tehetitek segítsetek! Zalánnak leginkább kb. 98-as nadrágokra, Csengének 122-es pulóverre/kardigánra (iskolába menős), Jázminnak 140-es leggingre, kardigánra (iskolás) lenne nagy szüksége. Ne haragudjatok, elhiszem, hogy elegetek van már belőlem, de azokat kérem, akik tudnak, van felesleges ruhájuk ebben a méretben, segítsenek, mert egyedül nem megy. Higgyétek el, Zalán betegsége hatalmas teher nekünk. Emellett cipeljük a letiltás terhét és még az átlagos ember terheit is. Gázelszámolás, iskolakezdés 3 gyerekkel, tüzelőprobléma… Sok! És ez csak a jéghegy legeslegmagasabb csúcsa.

Arra kérnék mindenkit, gyűjtse nekünk a kupakokat, elemeket. Nem kapunk érte nagy összeget, de nekünk most minden csöpp is kell az éltető kortyhoz! Nem megy! Egyedül már tényleg nem! Azt hiszem elértük a 3 év eddigi legmélyebb pontját. És már nem is hiszem el, hogy felfelé még vezet út!

 


4 thoughts on “2016.08.21.

  1. Szia Enikő! Méretek szempontjából tudnál írni olyan adatot, hogy Zalánnak milyen nadrághossz, belső szárhossz, derékbőség lenne jó? Cipőből milyen belső talphossz? Melegítő nacikat nőttünk most ki éppen, lemérném.

  2. Amiket kinőttünk, sajnos 32 cm a belső szárhosszuk, 98-as van beleírva. 🙁 Akkor sajnos pont egyméretűek a manók…
    Remélem, tud valaki küldeni jó méretet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 + tizenegy =