2016.10.12.

2016.10.12.

Jól vagyunk szerencsére (a gyerekek betegsége ellenére is) és a munka is halad, igaz lassan. Apának nagyon fáj a karja, de… Most ez van. Aztán majd jobb jön!

Zalán továbbra se viseli túl jól a bezártságot. Tegnap estére elállt az eső és ő kitalálta, hogy ha nappal nem tudott kimenni az idő miatt nappal, ő bizony kimegy a sötétben. Persze volt hiszti, hogy nem engedtük. De már egyrészt sötét volt, másrészt a hőmérséklet is eléggé lecsökkent és most nem fázhat meg.

Próbáljuk bent lekötni, de vagy videót néz (aminek azért annyira nem örülünk) vagy csak szétpakol és otthagy mindent. Étvágya mostanában nem nagyon van, pedig igyekszem a kedvében járni a lehetőségekhez képest. Ebben most segítségemre lesz a tegnap kapott szép adag diétás alapanyag. Talán még valami sütit is megkockáztatok. 🙂 De én meg állandó időhiányban szenvedek. 🙁

Azt hittem, ha apa itthon lesz, könnyebb lesz. Aztán dehogy! 🙁 Szegényem sokszor mozdulni sem tud a fájdalomtól. Jobb lett volna, ha engedte volna begipszelni a karját!

Telnek a napok és lassan számolunk visszafelé az utazásig. Nem lesz egyszerű az a nap, félek is tőle. De majd… Remélem ezen is túl leszünk.

Hétfőn beszélgettem András volt osztályfőnökével az orvosi rendelőben. Itt lakik tőlünk 150m-re, de nem tudta, hogy mekkora a baj. Persze Zalán betegségéről tudott, hiszen az elsők között volt, aki anno segített nekünk, mégsem tudta, hogy mekkora a baj.

Sajnálom,  hogy nem tudom érthetőbben leírni pontosan mit is takar Zalán betegsége. 🙁 Tudom, mindig csak azt írom, Zalánnak nagy az esélye a másodlagos daganatok kialakulására, de nem tudom másképp leírni. SAJNOS! Nekünk és Zalánnak is szembe kell néznünk azzal, hogy nagy eséllyel (több, mint 50% az esély, hogy 50 éves koráig valahol máshol is daganat(ok) alakulnak ki a testében) kell újra megbirkóznunk ezzel a szörnnyel. Borzasztó! Nekünk mindenképp! Ezért tartom fontosnak a diétát és a sok “csodaszert”. Ha csak 10 százalékot faragunk rajta, már jobban jártunk. Mert igen, félek! Nagyon félek, mi lesz ha… De nem lehet! Ezért küzdök annyira a házért is! Az egészséges környezetért. Közben pedig próbálom nem átragasztani a félelmemet Zalánra. Neki egy átlag 3 éves életét kell(ene) élnie. A többi pedig majd alakul!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + 19 =