2017.03.23.

2017.03.23.

A hét rosszul indult, Jázmin hazaküldték az iskolából,  mert hányt. Egész nap nem volt semmi baja, már azt hittük túlvagyunk egészen, erre este elkezdődött és zsinórban egymás után többször is hányt. Sajnos el kellett különítenünk.

Az életben először ez legjobban Zalánt viselte meg. Üvöltött a testvéréért és üvöltött apáért is,  aki Jázmint ápolta. Aztán ugyanez megismétlődött másnap is. 🙁

Fertőtlenítettem mindenki után mindent, bízva abban, hogy nem terjed tovább ez a vírus. A gatyám ráment a fertőtlenítőkre, mert persze az igazi, nagy fertőtlenítőszert nem tudtam megvenni! 80 ezerért? Csak álmodom róla, pedig az elég lett volna egész évre.

Tegnap aztán András is jelezte, hogy valami nincs rendben,nem érzi jól magát. Hazajött délután az iskolából és kicsit pihent. Mivel már így is sokat hiányzott és nem volt rosszul tulajdonképpen,  így mennie kellett a suliba.

Zalánnal sokat vagyunk a szabadban, hála a jóidőnek. Nagyon szeret homokozni, csak nagy szívfájdalom érte, eltűnt a nagy zöld lapátja. 1 napig kerestük, 1 napig sirdogált is érte. 🙁 Mondanám, hogy majd a nyuszi hoz, de most nem állunk úgy.

Hónapvége, hónapvége… Nálunk is. Nagyon!  A barátnőimmel beszélgetve mindenhol hónapvége van. És ez annyira elkeserírő! Azon gondolkodom, hogy kaját vegyek vagy befizessem a teljesítményadót, hogy ne vonják ki a kocsit a forgalomból és tudjuk vinni Zalánt. És még ott a villanyszámla, a házban már a kikapcsolás következik. De egyszerűen egy fizetésből már nem megy 2 rezsi, autó, hiteltörlesztés és a betegség.

Nagyon nehéz, főleg lelkileg és igyekeznem kell nem mutatni a gyerekek előtt, hogy ideges vagyok emiatt. Apának pedig nem akarok szólni milyen xar a helyzet, hiszen így is éjt nappallá téve dolgozik értünk. Aki ismeri, az tudja. Még ebédelni se jön haza. Szomorú vagyok. 🙁


One thought on “2017.03.23.

  1. Szia. Lehet kötekedés ek veszed, de hidd el nem az, csak unjuk, hogy napi szinten ez megy evek ota. Nem csak mi, tobb beteg gyerek szülei is. Ez azt gondolom túlmegy azon, hogy beteg a gyerek. Hisz’ ahhoz nem kell ketto haz, ketto kocsi, nyaralás, cirkusz… Nem sorolom, hisz napestig itt ülnek. Talán a cirkuszjegyből meg tudod oldalni. Esetleg menj el dolgozni, s ketto fizetés lesz. Nem kene ketto haz, ket kocsi… Hypo csodákra képes, s csak par azaz Ft 5 liter. Mikor fogsz vegre leállni ezzel a minden kell keregetesbol? Mond? A minap cirkuszban voltál, mindenhova vágytól, arra volt,penz, akárkinek, most meg egy lapátert hisztizel, szamla sincs hónapok ota fizetve? Gratulálok, igy kell ezt. Arra ne is gondolj, hogy mas egy lakast, kocsi nelkul, ket fizetésből se tud fenntartani. Pedig cirkuszban… Se járnak, nem kapnak segitseget. Azt az adót vagy mit a kocsira meg old meg, mert nem kell kifizetni ha beteg van a családban. Járj utana, ne csak hisztizz. Párod ejjel nappal dolgozik (gondolom a fizetése se is igazodik) te meg otthon ücsörögsz, s erre-arra vágysz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × öt =