2020.11.25.

2020.11.25.

Folyamatosan ötletelek, hogy tudnék Zalánnak meglepetést okozni.

Tavaly elmaradt a várakozás izgalma, nem tudtunk felkészülni se a Télapó, se a Jézuska jöttére. Nem volt adventi koszorúnk, sem asztalunk, nem volt kalendàriumunk sem, amit Zalán nagyon hiányolt akkor.

Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen formában tudnám neki a legnagyobb örömet okozni. Egyrészt a csokizós adventi kalendáriumot nem igazán szeretném, másrészt pedig … Szeretném meglepni!

 

Arra gondoltam, keresnék 24 ember, aki vállalja, hogy néhány sorral, saját gondolattal meglepi Zalánt! Most a vírusos időszakban nem kell feltétlenül postára menni, megírhatjátok e-mail-ben is, én pedig minden napra elrejtem neki a magam által készített kalendáriumban. Mit gondoltok?

 

 

Természetesen ha valaki postán szeretne egy képeslapot vagy kis levélkét küldeni, annak is biztos, hogy örülne, de mint említettem, bőven elég egy e-mail is! ♥️

 

Ha benne vagytok, netán van konkrét nap amelyikre küldenétek, akkor azt valami formában a tárgyhoz írjátok kérlek! Az e-mail jöhet az én e-mail címemre, a levél pedig a lenti címre.

 

E-mail:

enikopinter35@freemail.hu

 

Levelezési cím:

Pintér László Zalán

9093 Győrasszonyfa, Hunyadi tér 2.

 

FONTOS! NEM KÉRÜNK AJÁNDÉKOT! CSAK SZERETETET! ♥️♥️♥️


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 − 3 =