2021.11.15.

2021.11.15.

Egész hétvégén emésztgettük a híreket és az újabb befizetnivalót. Nem, nem vagyunk boldogok.
Hiába is nyugtatom magam, hogy a legjobb úton vagyunk, hiszen a tavaszi gyűjtésnél is hittem, bíztam. Hiszen oly sokan bíztattatok, hogy ez az utunk!

Igazatok volt, mert menni kellett tovább! 8 év küzdelmét nem dobhattuk ki az ablakon. Akkor hiába lett volna minden könnycsepp, minden fájdalom. Zalán megérdemli, hogy ennyi megvívott csata után végre nyerjen!

Sokat, rengeteget segítettetek akkor is, mert láttátok, hogy milyen ádáz harcot vív egy 8 éves kisfiú olyan háborúban, ahol sokan felnőttként elvéreznek.
Zalán kitartott. Zalán nem adta fel soha, egy pillanata sem! Papa sajnos elveszítette a harcot, ami Zalánnak nagyon fájt és csak sokára mertük neki megmondani. Ezért ő még erősebben harcolt. Látni akart!

Minden alkalommal, mikor egy kicsit megingott az elhatározása, megkérdeztem mit szeretne. Ő látni akart!

Bármennyire is nehéz és még nehezebb kérni, újra megtesszük. Nem azért, mert nekünk jó, hanem azért, hogy neki jó legyen!
A tavaszi gyűjtés után nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerettük volna, vagy ahogy a professzor számított rá. Többször leírtam, hiszen az elmúlt fél évben szinte minden altatás alkalmával hallottuk, Zalán nagyon nehéz eset. Illetve nem Zalán nehéz eset, hanem a betegsége kezelése. Egy rendkívül gyors, agresszív és ritka betegségben a legritkább változat, ami Zalán látását folyamatosan ostromolja. Nem szoktam ilyen képeket közzétenni, de most megteszem. A nyíllal jelölt helyen van a látóideg. Körülötte mindenütt daganat maradványok vannak. Sajnos!

A helyzetet nehezíti, hogy ha egy területet sikerül valamilyen kezeléssel vagy műtéti megoldással sterilizálni, akkor az elhalt daganat hegének szélén jött eddig mindig új daganat. Ez újabb és újabb kihívás elé állította még a professzort is, aki a világ egyik legnagyobb szaktekintélye ebben a betegségben. Eddig, ha nehezen is (gondoljatok csak a 3 órás műtétre) de mindig megoldotta. Ahogy 2019. november 27-én először hallottam tőle; ígérni semmit sem tud, de mindent elkövet! Meg is tette! Az elmúlt fél évben nem egyszer forgott kockán ismét Zalán látása, de mindig megmentette.
Most ismét válaszúton vagyunk. Felvesszük a kesztyűt ismét és tovább harcolunk vagy feladjuk. Zalán nem akarja feladni, ezért próbálunk ismét segítséget kérni tőletek! Ha tehetitek, kérlek segítsetek neki! Egy életbe adtok bele!

Lépéselőnyben Zalán Egészségéért Alapítvány

OTP Bank

11737007-23725209

Külföldről indított utalások esetén:

IBAN: HU17 1173 7007 2372 5209 0000 0000

SWIFT(BIC): OTPVHUHB

PayPal: lepeselonyzalan@gmail.com

Adószám: 19235925-1-08

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − tíz =