2021.11.19.

2021.11.19.

Az életünk gyakorlatilag minden nap ugyanabban a mederben folyik, ami nem túl változatos. Haladunk a tananyaggal, igyekszünk nem lemaradni. Szerencsére eddig sikerült. Zalán ha morog is, hogy mennyi a lecke, de lelkiismeretesen tanul. Persze születnek olyan aranyköpések, mint amit pár barát szokott tőlünk olvasni. Ezek rendszerint a nyelvtan és környezet leckékhez kapcsolódnak. A múlt heti leginkább megmosolyogtató a következő történet volt.
Zalán már hetek óta magyarázta, hogy ha ő középiskolás lesz, olyan iskolába akar menni, ahol az érettségi mellett tanulmányi ösztöndíjat is kap, mint Jázmin. Egyik délután ültünk az ágyon, valamit szöszmötöltünk, mire Zalán egyszer csak felkiált!

-Anya! Én már tudom mit veszek majd a váltságdíjamból! 🤣🤣🤣🤣

Szóval vannak ilyen édes, aranyos, megmosolyogtató momentumok is az amúgy rendkívül egyhangú életünkben.
Jövő héten ismét kontroll, most altatásban. Megmondom őszintén, nem igazán tetszik nekem Zalán szeme. Gyulladtnak tűnik.

Pedig nincs olyan alkalom, hogy kimaradna a szemcsepp! Soha! Egyrészt emlékeztető van állítva a telefonomon, hogy pontosan 4 óránként jelezzen, másrészt Zalán sokszor előbb szól, mint hogy leteljen ez az időköz. Remélem ennek ellenére minden rendben van és ennek így kell kinéznie, csak nekem nincs még rutinom ennek felismerésében. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy minden rendben!
Sajnos egyesek ismét a költségeket boncolgatják a kórházi előlegekkel kapcsolatban. Ahogy az alapítvány oldalán a kurátor jelezte, az, hogy nem azok a kezelések kerültek elvégzésre Zalánon, amit a 2021.04.26-án megkapott tervezetben feltűntetett a kórház, nem a mi hibánk, nem az alapítványé és még csak nem is a kórházé. Ha valakit vagy valamit hibáztatni kell, akkor az maga a betegség, amiért nem úgy viselkedik, ahogy azt elvárnák tőle. Többször írtam le, sajnos Zalán betegsége nagyon agresszív és mivel a rendkívül ritka fajta, teljesen kiszámíthatatlan a viselkedése. Éppen elég nagy gond ez nekünk!
Hogy ezt valamennyire szemléltessem, mutatok néhány sort az áprilisban és a most kapott papírokból. Értelemszerűen ugyanazokat az időszakokat kell figyelni, bár nem mindig egyezik meg.

Ezen a képen a 2021.04.26-án kapott tervezeten a 2022.januártól áprilisig terjedő időszak látszik, havi 2500chf-os kalkulált költséggel.

Ezen a képen pedig a most kapott kalkulált költség látszik ugyanezen időszakra. Az eltérés sajnos máris 10.000chf!

Ezen a képen az áprilisban megkapott költségterven az idei év szeptembertől decemberig tartó időszaka látszik.

Ezen pedig a most megkapott költségterven látszik majdnem ugyanez az időszak. Csakhogy itt csak 2 hónap van feltűntetve, az ár viszont több, mint kétszerese az áprilisban kalkuláltnak!

Nem én hazudok, nem az alapítvány kurátora, hanem azok az emberek, akik be akarnak minket mocskolni és minden alkalmat kihasználnak erre! Sajnálom őket, mert amíg napi 10-15 órákat töltenek ezzel, addig nem marad idejük a családjukra. Vagy lehet azért teszik, mert senkijük sincs már, mindenkit elmartak maguk mellől. Vagy egyszerűen olyan sivár és unalmas az életük, hogy muszáj más életében vájkálniuk némi kielégülésért. Mondjuk erre vannak jobb módszerek is! 🤣🤣🤣

Természetesen az sem igaz, hogy nem utalta el az alapítvány a tavalyi depositokat! Aki ezt állítja, szintúgy hazudik! A képeken a tavaly elutalt előlegekről kapott banki swift értesítők láthatók.



Ha valakinek még ezek után is kíváncsi a hazugságokra, nyugodtan kövesse őket! Akik nem, azok egyszerűen tiltsák le az idegen emberek hozzászólásait a saját profiljuk beállítások menüpontjában. A képen a beállítás menüje látható.

Aki pedig tovabbra is szeretettel és segítséggel fordul felénk és Zalán felé, annak köszönjük a szeretetét, bizalmát, segítségét! ❤ Természetesen kétség se fér hozzá, hogy a siváréletűek ebből is kikerekítenek egy ordas nagy hazugságot, ahogy az András által viselt cipőből is sikerült. Halkan súgok, remélem figyeltek a hátsó sötét sorokból. András az elmúlt nyarat leszámítva 16 éves kora óta dolgozik minden nyáron, illetve még a suli mellett is. Ja, hogy erre a ti gyerekeitek nem képesek? Nevelés kérdése!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 + 1 =