2020.08.24.

2020.08.24.

Bár Zalán jól van és nagyon bízom benne, hogy ez így is marad, de magam alatt vagyok. 🙁

Csak tornyosulnak a gondok és összecsapnak a fejem felett a hullámok. Iskolakezdés? 1 hét van és még semmink sincs. Természetesen fizetés sem úgy, hogy a munkát augusztus elején leadtam. 🤔 Talán majd most lesz.

Ma elvittem az autót a szerelőhöz, hiszen nem egészen 2 hét múlva covid teszt, majd másnap altatásos MRI és kontroll és folyton felforró vízzel nem indulhatok el úgy, hogy fél 8-ig fel kell érnem… Lehetetlen küldetés! Első ránézésre lyukas a hűtő, ami 50-80 ezer Ft, de ez is attól függ, hogy kijön-e külön a vízhűtő és a klímahűtő. Ha nem, akkor ennél lényegesen drágább, mert a klíma hűtő elvileg drágább, mint a sima vízhűtő. 🤔 Nem értek hozzá. Este telefonál a szerelő, miután szétbontotta az egész elejét az autónak, hogy pontosan mi is a szitu. 🙁

Nem várom az iskolát! Nem csak azért, mert még nincs semmink. Hanem mert jó volt itthon a gyerekekkel. Aztán ismét kezdödik az idegeskedés, töridoga, földrajz, a két mumus. Zalànnak szorzótábla, Csengének új tantàrgyak, felsőtagozat, új iskola. Andrásnak… Egyetem…

Nem lesz könnyű évünk alapból sem. De annak nagyon örülök, hogy Zalán végre legalább megközelítőleg normális gyerekként élhet majd. Bár neki annyira nem tetszik, de ugyanúgy fog iskolába járni végre, mint a többiek. 🙂 Igaz, csak délig, dr akkor is! Neki is lesz rajzórája, technika és ének!

Mikor több, mint 7 éve elkezdődött a harcunk, csak ez éltetett, hogy el fog jönni ez a pillanat. 🙂 És végre itt van! És ennek kimondhatatlanul örülök! Minden egyes nap hálát adok, hogy sikerült megmenteni őt és a látását! És mindent köszönök nektek!

És kérlek nézzétek el, ha most letörtem, mint a bili füle!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 5 =