2014.11.11.

2014.11.11.

Tegnap óta fordult velünk egyet a világ. Mióta lement az Rtl Klub Híradójában a velünk és Zalánnal készült riport, azóta többen is kerestek minket, mindenki Andrásnak szerette volna megvenni az annyira áhított könyvet!

Éjjel megint alig aludtam, mert most meg az járt a fejemben, hogy fogom ezt a sok jót meghálálni? Több helyről kaptunk ígéretet, hogy lesz a gyerekeknek valami kis csoda a karácsonyfa alatt. Ha ez mind meg fog valósulni, én annyira boldog leszek! 🙂

Többen kérték, hogy tegyek közzé egy listát, melyik gyerkőc mit szeretne. Ezt akkor most itt tenném közzé:

András 2. világháborús, történelmi könyvet, enciklopédiát, sci-fi könyvet

Jázmin reptethető tündért, társast, kukabúvárt (nem tudom mi az! 🙂 ), levelezőlap tervezőt

Csenge babát, plüsst, reptethető tündért, csillogó Csipkerózsikát

Zalán (szerintem): bilit, traktort, állatos könyvet, takarítószettet.

Ha látom majd Szenteste a szemükben a csodát, nagyon boldog leszek! Volt, aki azt kérdezte, hogy mi mire vágyunk. Én csak saját nevemben beszélhetek és nekem bőven elég lesz, ha a gyerekek boldogok lesznek. Nekem az lesz az igazi ajándék. Hiszen hogy is vágyhatnék nagyobb ajándékra, mint a gyerekeim boldogságára? Nagyobb ajándék lenne egy gőzpingvin, amivel lehetne fertőtleníteni vegyszer nélkül vagy egy olyan telefon, ami nem kapcsol ki állandóan? Ugye, hogy nem? 🙂 Az ő boldogságuk mindent überel! 🙂 Innét jöhetnek a vegyszerek és a telefon sem érdekel! 😀

Hihetetlenül jól esik a szeretet és a segítőkészség, ami az utóbbi 1 napban körülvesz minket, viszont nagyon nehéz elfogadni is. Konkrétan ma még az utcára sem mertem kimenni, mert sajnos bármennyire is szükségünk van a segítségre, végtelenül szégyenlem is a dolgot! Szégyenlem, hogy szülőként nem vagyok képes biztosítani a gyerekeimnek amit szeretnének, amire vágynak és idegen emberektől kell segítséget kérni, hogy a gyerekem boldog legyen! Nagyon nehéz ez!

Megküzdeni a betegséggel, a nélkülözéssel, az “ítéletekkel” és saját lelkiismeretünkkel. Nem könnyű! És mégis olyan jól esik, hogy ennyien mellettünk vagytok! Köszönjük szépen mindenkinek!


2 thoughts on “2014.11.11.

  1. Sziasztok 🙂 ! Nekem is van egy kisfiam Janó aki pont Zalánnal egyidős, ezért ruhát, játékot nem tudunk küldeni, de egy kis anyagi segítséget utaltunk 🙂 és még fogunk is 🙂 Mielőbbi gyógyulást kívánunk Zalánnak és kitartást az egész családnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három + tíz =