2015.12.14.

2015.12.14.

Zalán az utóbbi 2 napban látványosan jobban lett. Visszatért az igazi kis ördögfiókánk. 🙂 Már nem alussza át a nap nagyrészét, mint mikor beteg volt. Sőt! Újra és újra valami galádságon töri a fejét.
Újabban mániája a mászás, amitől persze a víz lever minden egyes alkalommal. Felrakja a kisasztalra a kisszéket és felül. Vagy a nagyszékre a kisszéket és mászik. Ma mikor rászóltam, csak annyit mondott; nyugi, anya! 😀 Nem tudom hol hallotta ezt, hogy megtanulta.
Minden napunk minden percét bearanyozza még akkor is, ha éppen hisztizik. Mert azt is tud ám! Hajaj! 🙂
Ma nagy öröm érte! Megérkezett a várvavárt izgő-mozgó apró fehér szőrpamacs, Mázli. Volt is nagy veszekedés, mert ő féltette, Csenge viszont játszani akart vele. A mai napunk a kiskutyus körül forgott. Ma mindenki azt leste mit csinál,  hogy barátkozik meg a környezettel és főleg a cicákkal. Először volt egy kis erőfitogtatás a cicák részéről, majd mivel Mázli ügyet sem vetett rájuk, megnyugodtak és estére már úgy zajlott minden, mint eddig. Zalán és a többiek is imádják a kutyust. Még András is, aki még tegnap is azt mondta, őt aztán nem érdekli. De ahogy hazaért, egyből beleszeretett.
A reggel amúgy sem ment egyszerűen, Zalán kb. 10 óráig nem volt hajlandó kinyitni a szemeit, mert elmondása szerint fájt neki. De ahogy megérkezett Mázli, már nem fájt többé! 🙂
Apával nagyon örülünk, hogy sikerült az álmát beteljesíteni. És ez egyben egy családi álom is volt. 🙂 Talán kicsit feledteti majd vele a fájdalmakat, kezeléseket és akaratlanul is kis örömöt hoz a házba. Hiszen most már nem rólunk, felnőttekről szól az élet, hanem Zalánról és a másik három gyerekünkről.
Lassan mi is belesodródunk az ünnepi készülődésbe. Még fogalmam sincs mi hogy lesz de majd alakul. Szerettem volna nekifogni és Egy nagytakarítást csinálni az ünnepek előtt, de ez Zalán jelenlegi aktivítása mellett olyan, mint hóesésben havat lapátolni. 😀 De nekem ez így is jó! Rakodjon, pakoljon, csináljon felfordulást, mert akkor tudom, hogy él, itt van velünk és akkor el tudom hinni, hogy egyszer minden jó lesz, rendben lesz!


5 thoughts on “2015.12.14.

  1. Adja Isten, h néhány év múlva már csak emlék maradjon, h valaha beteg volt… Az egész családnak kívánok nagyon boldog Karácsonyt és jó egészséget!

  2. Szia!

    Nagy örömmel olvastam, hogy a kicsi kis “ördögöcske” jobban van!
    A kutyus nagyon jó ötlet volt és hidd el nektek is sokat segít majd 😀

    Áldott, békés nagyon boldog Karácsonyt kívánok!

  3. Szia,
    pénzen kívül még mire lenne szükségetek? Mekkora ruhákat hordanak most a gyerekek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc + 1 =