2015.12.31.

2015.12.31.

Nehezen értünk el ennek az évnek a végéhez. Bár nagyon jól indult, számunkra nem várt és rettegett dologgal végződött. Mint tudjátok, majdnem 1 év tünetmentesség után rossz híreket kaptunk, kiújult a daganat.
Az átmeneti elkeseredettség után ez csak mégnagyobb harcra ösztökélt minket. Tudjuk kiért és miért küzdünk. Már-már megnyugodtunk volna, majdnem elhittük, hogy most már minden rendben lesz, de Isten más utat jelölt ki nekünk. Az akaratával szemben harcolni nem tudunk, de hiszünk végtelen szeretetében és kegyelmében és minden tőlünk telhetőt megteszünk Zalánért és a gyógyulásért. Ha kell, a lehetetlent is megpróbáljuk, de győzni fogunk.
Ehhez az évhez is rengeteg utazás, számszerűen 14,  pontosan 4186  megtett kilométer kapcsolódik. A számlák alapján összesen 1.594.367 Ft-ot költöttünk a gyógyuláshoz szükséges termékekre Zalán számára. Hogy mennyi volt a telesírt papírzsebkendő csomagok száma, azt nem tudom, sajnos arról nem készítettem ilyen pontos statisztikát.
De hiszem, hogy a 2016-os év csak jót hozhat nekünk! Altatás nélküli kontrollokat, ritkuló utazásokat, tűnő daganatokat, melyek most már soha nem élednek fel, boldog családot, kiegyensúlyozott gyerekeket, szeretetet, és javuló anyagi helyzetet.
Sajnos a két ünnep közötti időszak sem telt eseménytelenül de igyekszünk mindent orvosolni. Az ágyunk leszakadt (alápolcoltuk téglával), a wc-nél csőtörés van (ezt még apa hiányában-dolgozik nem sikerült megoldani), a hűtő kezdi megadni magát (talán emlékeztek, hogy egy ezeréves használt hűtőt vettünk 3 ezer Ft-ért mikor a régi tönkrement) de majd minden megoldódik. Tudom, érzem, csak jobb jöhet. 🙂
Mi nemsokára megkezdjük az újévi utazásokat. Januárban egymás után kétszer is megyünk, 8-án a szemészetre, 12-én az elmaradt onkológiai kontrollra utazunk. Reméljáa pozitív híreket!
Köszönjük, hogy 2015-ben velünk voltatok, kérjük, hogy az új évben is tartsatok ki mellettünk! Köszönjük a rengetek energiát, ami küldtetek, a szeretetet, amivel a sorokat írtátok nekünk. Köszönjük a látogatásokat és a jóízű beszélgetéseket! Köszönjük a sok adományt amellyel idén is támogattatok minket! Boldog új évet kívánunk mindenkinek!


One thought on “2015.12.31.

  1. Nagyon sok boldogságot, erőt és egészséget kívánok!
    Erőt a harcra, amely sokszor emberfeletti küzdelme lesz a szívnek!
    De megéri!

    Mindenben mellettetek állok, amiben csak tudok idén is szívesen segítek!

    Nagyon boldog 2016-ot kívánok!

    Szeretettel: Henrietta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − tizenkettő =