2016.01.18.

2016.01.18.

Nem különösebben könnyű éjszaka után (mindkét lány beteg) egy még nehezebb nappal következett.

Após július óta húzódó válltörésére kellett ma pontot tenni. Mivel még soha nem volt altatva, mindenki kicsit tartott tőle, de szerencsére 2,5 órás műtét után túl lett rajta. Újra eltörték majd lemezelték a törött vállát. Innen pedig már csak előre visz az út! Természetesen reggeltől vele voltunk,elkísértük a műtőbe, majd a műtő előtt vártuk. Pont mint Zalánnál.

Addig a gyerekekre itthon mama vigyázott. A lányok nem mentek iskolába, mindkettő náthás, köhög, torkuk fáj. Nem tudom miért, ebben a tanévben egyik betegségből a másikba esnek. 🙁 Tegnap én sem éreztem magam túl fényesen, de egy nagy adag vitamin, az ilyenkor szokásos forró tea és hagymás zsíroskenyér most is megtette a hatását. Ma már újra hadrafogható voltam. 🙂

Remélhetőleg Zalán nem fogja elkapni ezt a betegséget, mert az senkinek sem lenne jó, de legfőképp neki nem. Most ő is “túlnyomással” kapja a vitamint, hogy megóvjuk ettől.Mivel jelenleg még kénytelenek vagyunk egy szobában aludni és élni,  így csak ez az egy lehetőségünk van.

Ma reggel megérkezett az én szövettani eredményem is. Ahogy várható volt, a daganat rosszindulatú volt, de szerencsére épben történt a kimetszés, aminek nagyon örülök!  Holnap kérek időpontot az orvoshoz és kiderül, hogyan tovább. De csak előre, ez az egy biztos!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − 10 =