2016.05.23.

2016.05.23.

Elmúlt a hétvége és nagyjából ugyanott toporgunk, mint múlt hét végén. Zalán csak köhög és lassan javul. Szerencsére az éjszakai “összehányomazágyatokat” már elmúlt, de nappal nagyon ugat. 🙁 De talán szép lassan alakul majd! Sajnos én is elkaptam a gyerekektől és a családban utolsóként még András is. Nálam is kitart makacsul a köhögés, a többi tünet elenyésző. 🙂
Azt hiszem az autóval kapcsolatban ez a hét lesz a döntő. Remélhetőleg a hét második felére lesz műszaki és ha Zalán jobban lesz, lehet menni Pestre.
Úgy írom ezt, mint ha várnám. Pedig nem! Utálok menni! De valahogy mégis csak várom. Nem is az utazást, hanem a megerősítést,  a negatív eredményt.
Ennyi évvel a hátunk mögött nem lélegezhetünk fel és Zalánnal talán nem is jön el az az idő, mikor megnyugodhatunk, hiszen tudjátok, az összes testi sejtje hordozza a mutálódott rossz gént. 🙁 Olyan, mint Eg időzített bomba. Résen kell lenni, mert nem tudjuk mikor és hol robbanhat fel. 🙁 De nem adjuk fel! Figyelünk árgus szemekkel. Bár inkább azt mondom, a megérzéseimre hagyatkozom.
Lassan vége a sulinak is. Jaj, de várom! 🙂 Végre itthon lesznek a gyerekek! Csengének megkezdődött az utolsó hét az oviban. Pénteken már ballagás és szeptemberben ő is megkezdi az iskolás életet. Istenem, de nagy már! 🙂 Jázmin negyedikes lesz. Leírni is sok! András pedig a nulladik évfolyamos vizsga után szeptembertől elsős lesz. És nemsokára vizsga, hiszen anélkül nem folytathatja az iskolát. Jövőre ugyanis már idegen nyelven tanulja a matekot, történelmet és bejön egy második idegen nyelv is. De szereti ezt az iskolát. Bízom benne, hogy vele minden rendben lesz.  Az esze megvan, csak az a fránya szorgalom… De sebaj, majd én leszek a hátszél! 😀
Talán ránk is vár egy szép nyár. Szeretnénk elmenni nyaralni is (ha sikerül). Csakúgy, mint tavaly, a cél Szombathely -Kőszeg. A szállás megint ingyen lesz,  a többit pedig igyekszünk megoldani. Idén is kimennék a temetőbe az egy szem testvéremhez. Egy évben egyszer… És ugye a felejthetetlen kőszegi ostromnapok… A tófürdő hűs habjai… Akárhogy is, messzire költöztem, de a szívem visszahúz arra a vidékre. 🙂 Remélem ha többet nem is, de annak a vidéknek a szeretetét továbbadom a gyerekeknek.
De addig még mennyi minden vár ránk és most a problémákra kell koncentrálnunk. Legyen műszaki, vissza legyen szerelve az ABS az autóba, negatív legyen a kontroll a szemészeten, aztán júniusban az onkológián is jó híreket kapjunk… Próbálok csak pozitív gondolatokat magamhoz engedni. Mert mindennek rendben kell lennie!  Annyian szurkoltok nekünk, annyian hisztek velünk együtt a gyógyulásban… Annyian segítetek a víz tetején maradni! Muszáj, hogy minden rendben legyen!


One thought on “2016.05.23.

  1. Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen! Remélem szép nyaratok lesz és csupa-csupa pozitív élmények érnek majd titeket!
    Addig is tartsatok ki és szeressétek egymást nagyon!

    Szeretettel: Angeleno

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − tizenhárom =