2016.09.28.

2016.09.28.

Telnek a napok és már 2 teljes napot túléltem ebből a nehéz hétből. 🙂

Nem csak apa folyamatos távolléte, hanem anyu nehéz természete is megnehezíti a mindennapokat. De akkor is menni kell tovább!

A házzal kapcsolatban annykra szívesen írnám, hogy haladunk, de mivel apa dolgozik, a fűtésszerelő pedig még csak vissza se hív, úgy érzem egyhelyben toporgunk. És közben megy az idő.

Mivel az alsó szintnek nem tudunk tavasznál előbb nekiállni, rohamtempóban kellene a felső szintet rendbetenni. És ott is igazán sok a meló. 

A szobákat ki kell festeni, le kell padlózni és ez a legkisebb feladat. Akimelyik cég ígérte, hogy segít a laminált padlóval, valahogy elfelejtett telefonálni. Nem tudom egyáltalán valós volt-e részükről a segítő szándék. 🙁

Mivel csak hétvégén lehetne bármit is tenni, csinálni,  így lassan halad(na) a munka. Valahogy gyorsítani kellene. Ismét megkérdezem, ne haragudjatok, nem akad közöttetek egy ráérő markoló, aki legalább a tereprendezésben tudna segíteni az ősz beállta előtt? A ház mellől kellene 40cm mélységben kitermelni a földet, illetve ennek megfelelően legyalulni az udvart. Hátha… Még bízok benne, hogy lesz jelentkező.

Bárhogy is osztok, szorzok, a fürdőszobának kell legelőször nekiállni, ott a legtöbb a tennivaló. Régi járólap és csempe eltávolítása, járólapozás, csempézés, mosdó,  zuhanyzó kiépítése, mosógép csap és lefolyó kialakítása, stb… Emberi erőre is nagy szükség lenne, hogy haladjunk. Tudna valaki segíteni?

Most a legszükségesebbek az alábbi dolgok lennének:

Kádtöltő csaptelep, zuhany csaptelep, mosdó csaptelep, mosógép csap és lefolyó, falfestékek (4 vödör fehér, 1-1 vödör zöld, szürke, kék, bordó). 

Vízszereléshez is szeretnénk embert találni, ami SOS, lehetőleg a hétvégére kellene. Fizetni egy minimális összeget tudnánk neki a munkájáért. Ha csak annyit tudna segíteni valaki, hogy kijön hozzánk és felméri pontosan mennyi és milyen csőre lenne szükségünk,  már az nagy dolog lenne.

Köszöjük szépen az eddig segítséget is nektek és köszönjük, ha ezután is segítetek!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy − négy =