2017.03.30/2.

2017.03.30/2.

Először is szeretnék köszönetet mondani Nektek! Remek munkát végeztetek a megosztássokal, úgy néz ki, sikerülni fog Zalán születésnapját egyedivé és számára boldoggá tenni, a kívánságait teljesíteni. 

Bár jelenleg nálunk kaotikus a helyzet a szinte folyamatos betegség miatt és most kifejezetten Csenge miatt is, mégis tesszük amit kell.

Megfogadtuk, míg Zalán velünk lesz és amíg ő igényli, egyre nagyobb születésnapot rendezünk neki.  Tavaly, mint tudjátok,  Bmw-s barátaink okoztak nagy-nagy örömöt Zalánnak a tűzoltókkal és rendőrökkel együtt. Sokan voltunk és mind Zalánt ünnepeltük. Zalán pedig nagyon élvezte. Mi ennél nagyobb ajándékot nem kaphattunk volna, mint az ő boldog, felszabadult arcocskáját. És még a szülinap után hetekig emlegette milyen jól érezte magát.

Azt hiszem nincs is más választásunk, mint ismét összehozni neki egy hasonlóan remek hangulatú kis bulit összehozni neki. Ezért is esett annyira jól, hogy segítségkérő szavaink nem csak süket fülekre, hanem érző szívekre is találtak. Köszönjük szépen a sok megosztást!

Felmerült már a kérdés reklámmal kapcsolatban. Nem, továbbra sem szeretnénk reklámot, sem tévét, sem újságot. Mi ezt a kis rendezvényt Zalánnak szervezzük. Természetesen civil emberként bárkit szívesen látunk akkor is, ha köze van tévéhez, rádióhoz, újsághoz. Megmondom őszintén, tavaly értetlenül álltunk a Híradó előtt, melyben közzétették Zalán születésnapját, de kiderült, a rendőrségtől ment ki a videó, így gyakorlatilag tehetetlenek voltunk ezellen. 

Nem kértünk ajándékot sem, hiszen nekünk az ajándék maga az, ha Zalánt meglephetjük. Ha valaki mégis szeretne ajándékoz hozni, azt megköszönjük, de nem ezért lesz az összejövetel. 

Most viszont sajnos ismét a családunk felé kell fordulnom nem is kicsit. Csenge sajnos még nincs jól. Átléptük azt a határt, amit gyógyszeres támogatás nélkül megtehettünk, mentős apuka ide vagy oda. Reggel hányáscsillapító receptért és ionpótló porért kellett futnom, hogy a kiszáradását megelőzzük. Egyúttal ismét be kellett vásárolnom fertőtlenítőszerből. Napi 3 flakon Domestos fogy el ilyenkor, hiszen minden egyes wc használat után fertőtleníteni kell nem csak a kagylót, a csapokat, kilincseket, korlátokat is a napi rendszeres felmosáson és egyéb apróbb fertőtlenítéseken kívül. Nálunk (Pannonhalmán) 589 Ft egy falkon, tehát elég sok! De ez van. És még így is csak remélni tudjuk, hogy minden rendben lesz. Most ez az első! Aztán majd jön a következő lépés! 

Köszönjük szépen Nektek! Ismét!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − 1 =