2017.06.22.

2017.06.22.

Ez a rémes meleg mindenkit megvisel, de Zalánt különösen. Míg kinn lehet, annyira nem is érdekli a meleg, de amint be kell menni és megáll a levegő, világvége van. Szerencsére a klíma működik, de nagyon nehéz szinte egész nap benn tartani egy 4 évest.

Rengeteget dolgozunk a házban, aho viszont nincs klíma, ez nagy gond. Főleg az átkötése, ami nélkül költözni sem tudunk. 🙁 Ha itt hagyjuk elveszik és nem tudjuk hogy fogja kibírni Zalán nélküle, ha meg átköttetjük a másik házba, az rengeteg pénz. És nem tartom valószínűleg, hogy azt a jövő héten ki tudjuk fizetni. 🙁 Újra értelemszerűen nincs pénzünk és azért mégis csak az átköttetés negyedáron lenne egy újhoz képest.

Elvileg ma megkezdődik az infra padlófűtés telepítése Zalán szobájába és végre tényleg kész. De azért addig sem tétlenkedünk ám! Nézzétek csak! Alakul a szivárványos szoba!

Reméljük, hogy Zalán legalább olyan jól fogja érezni magát ebben a vidám színű és szerintem pozitív kisugárzású szobában, mint amilyen nagy szeretettel készítjük neki. Még szeretnék felhőket pingálni neki a mennyezetre, hogy a szoba igazi szivárványos hangulatot árasszon. Nem tudom miért választotta Zalán a szivárványt, de talán nem véletlenül.  🙂

Köszönjük a sok érdeklődést és biztatást és hogy még mindig bátorítotok és nem hagytok csüggedni. Időről időre előjön a kérdés,  mivel tudnátok a leghatékonyabban segíteni. Jelenleg az anyagi támogatás ami a legtöbbet jelentene, illetve a friss és tartós élelmiszer. Továbbra is szívesen fogadunk ruhákat a gyerekeknek, Zalán 104-110, Csenge 128-134-es,  Jázmin 146-os ruhát hord. A beiskolázáshoz is szívesen veszünk minden segítséget, mert amíg anyagilag kicsit helyre nem rázódunk, sajnos nem sok mindenre tudunk költeni.

Hálásak vagyunk ha kupakot vagy elemet gyűjtötök nekünk, ha érdeklődtök hogy vagyunk, követtek minket! Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk vagytok és ennyien hiszünk egy 4 éves kisfiú álmában, hogy velünk álmodjátok az ő álmát! 🙂

Ő sem tétlenkedik ám!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 − négy =