2017.08.19.

2017.08.19.

Sajnos nem vált be az álomfogó. Zalán rengeteget forgolódik, csapkod. Igazából talán rémálma most nincs, mindenesetre nyugtalan.

Lehetségesnek tartom, hogy így dolgozza fel a mindennapokat. Mostanában nem nagyon jönnek ki Csengével, egész nap megy az adok-kapok. Sajnos sokszor elcsattan közöttük egy-egy pofon is.

Csenge sokat bántja Zalánt, igazságtalannak tartja, hogy ő több mindent kaphat meg illetve rá jobban figyelünk. Próbálunk mindig igazságosak lenni, de sajnos vannak olyan esetek, mikor ez nem lehetséges. És a gyerekek őszinték! 🙁

Mindenkit megvisel ez a helyzet. Azt hiszem ez kicsit törvényszerű is, de egyszerűen nem tudjuk megtenni, hogy megfelelően kompenzáljunk a többiek részére mindent. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, de vannak határaink. Sajnos. De ez van!

Azt hiszem, Csenge most van ebben a korban. A többieknek is voltak régen hasonló kirohanásaik, de ők már beletörődtek. Most valószínűleg Csengén van a sor.

Minden pillanatban figyelni kell őket, mert sajnos minden percben történik valami. Nem egyszerű, főleg ha egyedül vagyok a gyerekekkel és dolgoznom is kell.

Amúgy pedig fő a fejünk a gondok miatt. Az 5 forintosokat gőzerővel gyűjtjük, 2 hét áll rendelkezésünkre összeszedni! De menni fog, tudom!

Megcsináljuk, ugye? A letölthető szórólapért keressetek nyugodtan privátban az enikopinter35@freemail.hu címen! Köszönjük a segítségeteket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 2 =