2018.02.19.

2018.02.19.

Nem tűntünk el, csak Zalán betegeskedik és ilyenkor teljes és kizárólagos figyelmet igényel. Idén először nem oltattuk be magunkat influenza ellen, így csak remélni tudjuk, hogy legalább ez kikerül minket. Így is szombat reggel több, mint 10 ezer Ft-ot hagytam a gyógyszertárban egy alap nátha-köhögés kombóra. És csak egy gyerek beteg!

Már csak 1 hetünk maradt a következő utunkig, most a két kontroll között csak 2 hetet kaptunk. Nehéz lelkileg, anyagilag és a többi gyerek szempontjából is, de most is ugyanazokkal a reményekkel indulunk el! Mégpedig azzal, hogy az elváltozás állapota változatlan, illetve mi abban bízunk, hogy zsugorodott. 🙂 Zalánnal pedig ismét boldogan jöhetünk haza, ahogy 1 hete is 🙂 Ha nem így lenne, az megviselné. Persze nem csak őt! De nem, ilyen nem lesz, Zalán egészséges!

Addig pedig gyógyulgatunk, töltekezünk és bízunk abban, hogy az elkövetkező napokban jó nagy hó esik majd, hogy ha kicsit jobban lesz Zalán, akkor ki tudjunk menni csúszkálni, szánkózni. Nagyon szeret a hóban játszani, igazi gyerek! Most azonban a kis betegség miatt beszorultunk a házba, de így is elütjük az időt. Sokat játszunk, kirakózunk, olvasunk. Igyekszem a kedvében járni az ételek tekintetében, De most, mióta beteg, nem nagyon eszik, maximum csipeget. 🙁 Pedig a múltkor aranygaluskát is sütöttem neki, de 1 falatot evett csak. Illetve előtte sütit is, de szinte rá se nézett. 🙁 Remélem hamar visszatér az étvágya, illetve, hogy most már gyorsan túl leszünk ezen a betegségen és hétfőn tudunk utazni!

Mert továbbra is elsődleges cél a gyógyulás! Másképp nem lehet!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × öt =