2019.10.07.

2019.10.07.

A sok nehézség mellett most egy kis jót is kaptunk.

Tegnap a Ments Életet Alapítvány családi napján vettünk részt, melyen teljesítették Zalán egyik nagy álmát, melyet a júliusi kemó alkalmával talált ki. 🙂

Természetesen mi titokban tartottuk előtte egészen az utolsó pillanatig, hogy valamit kapni fog. Annyit mondtunk csak neki, hogy elmegyünk kirándulni, hogy egy kicsit behozzuk ami a nyáron kimaradt. Nem ellenkezett, nagyon örült, hogy kimozdulhat.

A délelőtt folyamán aztán hallottuk tőle, hogy köszöni ezt a nagy meglepetést, hogy lovagolhatott, hogy ugrálóvárazhatott, hogy játszhatott a játszótéren, hogy egyáltalán elvittük. De mi még akkor se mondtunk neki semmit, csak közvetlenül az ajándékozás előtt. Akkor is csak annyit, hogy fel kell mennie a színpadra, mert a bácsi szeretne valamit kérdezni az álmával kapcsolatban. No, volt is meglepetés és öröm, mikor valóra vált az álom!

 

Bocsi, valamiért nem engedte elforgatni a képet! 🙂

Ezzel a pozitív energiával felfegyverkezve indulunk holna egy hosszú útra. A szemészeten kezdünk, majd ismét altatásos MRI vár Zalánra. Abban természetesen csak bízni tudunk, hogy minden jó lesz!

Zalán egyszerűen retteg a holnapi naptól. Gyakorlatilag péntek óta ezen stresszel, mióta megemlítettük neki. 🙁 Sírva fekszik és sírva kel. Nagyon fél. Talán a tegnap kapott kütyü valamennyire enyhíteni tudja ezt a szorongást és talán eltereli kicsit a figyelmét.

Mindenesetre most két dolgot szeretnék kérni tőletek! Az egyik, hogy nagyon-nagyon szorítsatok Zalánnak holnap! A másik pedig, hogy szorítsatok azért, hogy meg tudjuk beszélni Jézuskával, hogy hozza el Zalánnak azt a játékot a kütyüjére, amit annyira nagyon szeretne! 🙂 (Sajnos nem lehet ingyen letölteni, megnéztem!)

🤞🤞🤞🤞


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc + 8 =