2019.12.11.

2019.12.11.

Pontosan 2 hete kaptuk a legújabb ítéletet. Szerintem sokáig fel se fogtuk akkor sem, ha gyakorlatilag úgy öntötték a nyakunkba a valóságot. Akkor csak a víz színén maradni ösztön dolgozott bennünk.

Talán az eddigi legnehezebb volt most szembesülni a valósággal. Elfogadni, majd tiltakozni ellene és végül belenyugodni. Hiszen nincs más választás!

Sokminden történt Zalánnal, velünk az elmúlt 2 hétben. Lement 2 intravitreális és 1 intraarteriális kemoterápia. Volt könny, fájdalom, félelem, hányás… De most minden rendben.

Pénteken valószínűleg meg fogjuk tudni,hogy mi a helyzet. Hat a kemó vagy változtatni kell a szereken. Hogy pontosan mennyi is lesz és miből, az menet közben fog eldőlni. Minden a daganat(ok) viselkedésétől függ!

Szerencsére jól van Zalán. Kaptunk receptet hányáscsillapítóra, így a kezdeti nehéz időszakot is sikerült átvészelni. Nem hányás nêlkül, de sikerült. Zalán éjszaka nagyon nyugtalan. Sokszor felsír. De jól van és hiszünk abban, hogy ha már idáig eljutottunk, akkor csak menni kell tovább ezen az úton, hogy végre nemsokára célba érhessünk.

Nagyon szépen köszönünk minden egyes támogatást! Sajnos az alapítvánnyal még adminisztrációs okok miatt nem jött létre a közös munka, de remélhetőleg ez is hamarosan meglesz. Most kiteszem az elmúlt 1 hét költségvetését.

Viszont felvilágosítottak arról, hogy az utalásokat, névvel együtt nem lehet kirakni. Az alapitvánnyal elszámolunk természetesen, ahogy megêrkezik a pénz, illetve rendelkezésre állnak a számlák, ahogy abban megegyeztünk. Az eddig minket támogató alapítványok felé pedig már vagy elszámoltunk, vagy folyamatban van. Azoknak, akik  nem utaltak, semmilyen elszamolassal nem tartozunk.

Update 18:44! Mert állítólag ebből se igaz semmi… Mondják a hátsó, sötét sorokban ülők!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − négy =