2019.12.13.

2019.12.13.

Luca napja van! Figyeljétek a boszorkányokat! 🙂

Nekünk viszont ma van karácsony!

Reggel megtudtuk, hogy 11-én a NEAK megadta az engedélyt Zalán külföldi kezelésére, tehát magáért a kórházi kezelésért nem kell fizetnünk. 🙂

Ma 10 órára kellett bejönnünk a kórházba. A folyamatos fotózásokat, illetve ilyen-olyan vizsgálatokat nehezen viselte Zalàn, de miután megbeszéltük, hogy ha ügyes lesz, akkor pikkpakk végzünk, utána már tényleg gyorsan ment minden és Zalán nagyon ügyes volt!

14:45-re volt előirányozva a mai műtét, de csak 15:15-kor került be. Apa ment ma be vele, míg el nem aludt. A műtő bejáratnál még pityergett, de aztán ügyes volt. Apa is! 🙂 Nekem sokat jelentett,hogy  most ezt ő csinálta végig helyettem.

Zalán még vissza se jöhetett a szobába, mikor jött a professzor és megbeszélésre hívott minket. Megmutatta a kezdetben és ma készült képeket. Elmondta, megszámolta, hogy akkor, az első képek készültekor 15 daganat volt Zalán íriszében. Jelenleg pedig ott EGY SINCS! A nagy, 1,5 centis daganat is jelentősen zsugorodott, illetve még vannak aprók az üvegtestben és még 1 helyen. Idén még 1 intravitreális kemoterápiás kezelés vár Zalánra, december 20-án! 🙂

A professzor egy rendkívüli ember! Mindkettőnket megölelt és elmondta, hogy mennyire örül ő is a jó hírnek. Hogy mekkora hatalmas dolog az, ami a 10 nap alatt történt. Messze még a vége, de Zalán nagyszerűen reagál a kezelésre.

Elmondta azt is, ha szükség lett volna rá, akkor ő bejött volna karácsonykor is megoperálni Zalánt. De szerencsére nincs rá szükség! 🙂 Boldogok vagyunk! Ugye megértitek?

Hálásak vagyunk nektek minden segítségért és nagyon szépen köszönünk mindent nektek!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 + 4 =