2020.05.23.

2020.05.23.

Egyszerűen nem hiszem el! Megint erősebb volt ez a DÖG!

Ismét elvitt egy jóbarátot! Tegnap, mikor megtudtam, hogy Nóri elment, meg se tudom fogalmazni mit éreztem! Pont Ő, aki annyira akart élni! Több, mint 10 évet küzdött ellene! Elesett, felállt, majd küzdött ellene újra és újra! Akkora élni akarás volt benne, hogy ilyennel még nem találkoztam!

Ő volt, aki tavaly elmagyarázta Zalánnak, hogy nem baj, ha kihullik a haja, majd visszanő! Az csak egy haj! De az élet mindennél fontosabb! Ő volt aki sokszor a fejemre koppintott, ha feladni készültem. Ő volt, aki mindig biztatott, hogy még felnőttként is kellenek az élmények a gyógyuláshoz, nemhogy gyerekként! Ő volt, aki mozijegyeket vett a gyerekeknek míg mi Svájcban küzdöttünk, hogy nekik is jusson egy kis jó, ne csak a küzdelmet lássák!

Rengeteget tanultam tőle. Rengeteget beszélgettünk. Rengeteget támogatott. Hitt az életben, hitt Istenben, hitt abban, hogy legyőzi a betegséget, mert neki itt még sok dolga van. Volt. :'(

Megint elment egy barát! Olyan barát, aki már most nagyon hiányzik! :'( Elfogytak a szavak! :'(

Nem lehet mindig erősebb ez a gyilkos! Nem lehet! Nem!

Tudod, Nóri! Én csak azt remélem, ha letekintesz ránk a Balaton felett boldogan szárnyalva, hiszen neked már semmi sem fáj, büszke leszel ránk, hogy mi legyőzzük ezt a rémet! És azt is tudom, hogy míg eddig lenn, mostantól fentről óvod és vigyázod Zalán minden léptét!

Baxxus, a legjobb ember volt, akit ismertem! :'( Komolyan, fel nem bírom fogni! :'(

Nagyon szeretünk, Nóri!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 5 =