2020.09.18.

2020.09.18.

Hm, valahogy nem akarnak alakulni a dolgok. 🙁

Ma visszavittem Jázmint az orvoshoz, mert se az antibiotikum, se a vitamin, se a terápia nem segített. A gyerek ugyanolyan beteg, mint az első napon. 🤔

Megkaptuk a beutalónkat az immunológiára, sikerült viszonylag gyorsan időponthoz is jutni. A gond csak az, illetve nekem már már vicces, hogy felhïvták a figyelmünket, hogy ha náthás, köhög a gyerek, akkor a kórház területére nem léphet. 🤔 Újabb telefon a dokinak, most mi legyen?! Újabb terápiás javaslat, újabb gyógyszerek, újabb kör a patikában. 🤔 Most valami hirtelen csoda kell, hogy gyorsan és látványosan javuljon az állapota, hogy egyáltalán a kórházba bemehessünk. Érdekes megint ez a covid hadiállapot. 🙂

Zalán? Hát ő úgy van, ahogy eddig. 🤔 Igyekszünk pótolni azt a rengeteg leckét, amit kihagy az iskolában. Természetesen mivel nem vagyok tanár ez elég nyögvenyelős. 🙁 Nehéz így!

Csenge szerencsére jól van, hétfőn már mehet suliba. Felkészülök a következő betegségre. 🙂 De az ő részéről nem félek, hiszen pikkpakk túl van mindenen.

András pedig húzza, húzza, ő nem beteg. Kitart. Mivel az egyetemen is felütötte a fejét a covid, így csak remélni tudom, hogy ő nem hozza haza. Persze, félek. Illetve féltem a gyerekeket. Hát, majd lesz valami.

Mivel a gáztűzhelyre még mindig nincs megoldásom, ezért kérek mindenkit, ahogy a másik mai posztomat ossza meg!

Továbbra is nagyon keresek Zanussi tűzhelyhez sütőajtó belső üvegét. Újat, használtat most nem tudok venni, spórolni valamennyit viszont csak úgy tudok, ha minden lehetséges dolgot megsütök. Köszönöm szépen, ha felajánlanátok tűzhelyet, de sajnos nincs a házban gáz bekötve, így ez sem igazán jó megoldás. A villanyt pedig nem bírja el a hálózat. 🙁 Szóval mindenképpen szeretnék ehhez üveget találni, azt pedig kifizetném! Köszönöm, ha valaki tud segíteni!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy + tizenegy =