Másfél hét telt el a műtét óta, de még mindig küzdelmesek a reggelek. A képeket nézegetve azon gondolkodtam, hogy egész kollázst tudnék készíteni a utóbbi másfél hét sírós képeiből.

Minden reggel megküzdünk a szemnyitással, aminek szerintem legtöbbször érzelmi oka van. Zalán az utóbbi időben “idióta vagy nem normális” szemének hívja a műtött szemét.

Sokszor nincs is beragadva neki, de ő fél kinyitni. Fél attól, hogy zavarni fogja a fény, fél attól, hogy be van ragadva, fél attól, hogy fájni fog neki. Egyik éjjel ismét nagy fájdalmai voltak, akkor sokat sírt.

Természetesen járunk a gyerek pszichológushoz, ami szintén majdnem ingyen van, ennek ellenére nem tudom, hogy ez most a normális állapot vagy ennél rosszabb lenne ha nem járnánk. 🤔

Zalán különösen rosszul viseli most, hogy nem jut rá annyi idő a munka miatt. Most nagyon igényli a feltétel nélküli figyelmet, a babusgatást, de ez sokszor nem megy, mert dolgozni kell. Jázmin sokat foglalkozik vele és apa is ha itthon van, de… Ragozhatnám, de nincs értelme. A pénzre nagy szükségünk van, dolgoznom kell. Ez van!

Lassan közeledik a húsvét és ez a rossz idő betett annak, hogy Zalán kívánságát (a kiskacsát/ nyuszikát) teljesíteni tudjam. Azért nagyon igyekszem. Remélem sikerül!

Apropó  Egyesek azt szeretnék, ha az egész családról írjak, mások azt, ha csak Zalánról. Hol az igazság? Segítenétek? Ha lehet privát üzenetben! Köszönöm!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × három =