2013.08.30.

2013.08.30.

1266122_686138824749005_1178890978_oA napunk nem volt túl jó. Két olyan embertől is epés megjegyzést kaptam, akitől nem számítottam volna rá! Próbálunk mindenen túl lenni, de ha lelkileg lehúznak, a nehéz sajnos még nehezebb! 🙁
Ezen a napon kezdtek jelentkezni a kemo mellékhatásai. Megjött a hányinger, vele az öklendezés is. 🙁 Próbálunk úrrá lenni rajta különböző szerekkel, hogy ennek a kisembernek megkönnyítsük a dolgát, hiszen ő nem ezt érdemli! Még mindig sokszor keresem a miértekre a választ. 🙁 Sajnos választ viszont nem kapok sehol! 🙁
De igyekszünk! Mindent megteszek, ami erőmből telik, ezért is kérem, akinek nincs jó szava hozzánk, az inkább most te szóljon! Ha túl leszünk mindenen, mind egyben rám zúdíthatjátok, de ne most!!!
Továbbra is köszönjük szépen mindenki segítségét! Mind anyagi, mind tárgyi segítségért rendkívül hálásak vagyunk! A babaruháért, pelenkáért, játékért éppen ugyan annyira, mint az anyagi támogatásért! Nekünk ez sokat jelent, hiszen a költségeink horribilis mértéket érnek el, már ha csak a heti 1-2-szeri felutazgatásokat vesszük, az 80, de inkább 100 ezer Ft havi szinten!!!
Az eddig összegyűlt pénzt virtuálisan három részre osztottuk. Az egyik feléből a lakás rendbetételét finanszírozzuk, a másik feléből tulajdonképpen egy biztonsági tartalékot hagyunk arra az esetre, ha netán mégis szükség lenne a külföldi kezelésre. De reméljük itthon fog lezajlani minden. A harmadik részből az olyan “napi” kiadásokat próbáljuk fedezni, mint a kezelésekre utazások, Zalán egészségügyi állapotához nélkülözhetetlen dolgok (Avemar, Normaflore, Protexin, fertőtlenítőszerek, orrszívó, stb…)
A lakásfelújítással a következőkről tudok beszámolni:
Az alsó szinten a konyha járólapozása és a nappali laminált padló burkolása megtörtént, ahogy a festés is az összes helyiségben. A lépcsőfeljáró a mai nap elkészül.
A felső szinten a szobák szintén ki lettek festve és a laminált padló is lekerült, mindössze egy 3-4 nm2-es darabra kerül kedden sor.
Még hátra van a teljes fürdőszoba és tető rendbehozatala. De igyekszünk! Ez persze nem a legegyszerűbb 4 gyerek és a kemoterápia mellékhatásaival való küzdelem közepette, de mindent megteszünk!
Történt megkeresés, hogy tegyem nyilvánossá az adományozók nevét és az utalt összeget. Több alapítványtól és jogban jártas személytől azt az információt kaptam, hogy ezt jogilag nem lehet megtenni, hiszen személyiségi jog megsértését követném el, így ez sajnos nem járható út! Ha valakinek kétségei vannak az összeg felhasználása miatt, jöjjön el, szívesen megmutatom a számlákat, számlakivonatot (amit a bank küld, sajnos internet banking-om nincs).
Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenki támogatását! Anyagilag, tárgyilag, lelkileg! Köszönjük, hogy mellettünk vagytok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 + tizenkettő =