2013.10.09.

2013.10.09.

Zalán ma 5 hónapos. 🙂
Rengeteg minden történt ez alatt az 5 hónap alatt. Még ma is elevenen él bennem, mikor május 9-én hajnali 4 óra 44 perckor arra ébredtem fel, hogy úgy érzem, bugyborékol a hasam, majd egy pillanattal később már el is folyt a magzatvíz. Még soha olyan ideges nem voltam, mint akkor! És azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán! Volt nagyon meleg, akkor éppen a kórházban voltunk. És volt nagyon hideg, akkor pedig itthon. Voltunk a pokol legmélyebb bugyraiban anno mikor az oldalunk első sorai íródtak és bizony jártunk a felhők felett is, mikor a doktornőnk elárulta, hogy nem hiába a szenvedés, a kemoterápia, zsugorodnak a daganatok!
Az utóbbi két hónapban a végletek között ingadozunk. Próbálunk lépésenként előbbre jutni, ami sokszor fogcsikorgatóan nehéz. De muszáj! Az utunk csak előre vihet! Napi feladat lett a napokat túlélni. A lehetőségekhez képest vidáman, mosolyogva, hogy a gyerekek ne lássák azt a mérhetetlen fájdalmat, ami az ember lelkét rágja. Mert bizony nehéz! Kegyetlenül nehéz akkor is mosolyogni, mikor legszívesebben sírna és tombolna az ember a fájdalomtól, az aggodalomtól, a kétségektől. Mert hiába írják le, hogy a retinósok 95-98%-át megmentik. TUDOM, hogy Zalán meg fog gyógyulni, mert másként nem lehet, de aggódok, hogyan fogjuk ezt túlélni.
Nem győzöm eléggé megköszönni a segítséget, amit kapok tőletek. Lehet, nehéz elhinni, de igazából ez ad erőt, hogy tudom, nem vagyok egyedül, nem vagyok magamra hagyva.
Ha kicsit körülnéztek az oldalon (ahogy gondolom ezt meg is tettétek már), láthatjátok, hogy több nyelven el lehet már olvasni, vannak szórólapjaink, bannerünk, gyűjtünk kupakokat, jelenleg folyik árverés is, könyvvásárlással is lehet támogatni minket! De kérek mindenkit, aki eljut eddig a bejegyzésig, tegye meg, hogy megosztja az oldalunkat! Nem csak azért, mert szükségünk van a segítségre, hanem azért is, mert ez egy ritka betegség, és nagyon könnyű elveszni az interneten abban a kevés információban is, ami egyáltalán fellelhető. Igyekszem mindenről beszámolni, ami Zalánnal történik!
Mi hétvégén keresztelőt tartunk. Eredetileg is október elejére terveztük és nagy szerencsénk van, hogy a kezelések is megengedik az eredetileg tervezett időpontot. Végre Zalán is meg lesz keresztelve, ahogy a tesók. 🙂 Képeket természetesen majd teszünk fel, hogy ne csak azt lássátok, mikor szomorkodunk, hanem azt is, mikor ünnepelünk. És most Zalánt ünnepeljük! És őt minden nap ünnepeljük! Megérdemli!
Ha valakinek kérdése van bármivel kapcsolatban, nyugodtan felteheti itt az oldalon, vagy nekem a Faceebook-on. Profilom címe: https://www.facebook.com/eniko.pinter.90

One thought on “2013.10.09.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − tizenegy =