2014.02.20.

2014.02.20.

Zalán jobban van. Már csak egy kicsit köhög és minimálisan náthás. Így fel is hívtam a doktornőt és megkaptuk az új időpontot a következő műtétre. Eszerint hétfőn utazunk műtétre, kedden pedig MRI-re. Szegény kicsi Zalán így 2 nap alatt kétszer lesz altatva. 🙁 Annyira sajnálom ha belegondolok megint mi vár rá, legszívesebben elsírnám magam! De nem tehetem! Miatta! Ha én erős maradok, ő is az lesz! 🙂
Mostanában sokat változott! Mindentől megijed és sírva fakad! A sötéttől nagyon fél! Sötétedés után ki se lehet vinni, mert nagyon sír! Éjjel is folyamatosan égnie kell egy kislámpának!
De csodajó fej! Állandóan bolondozik. Kedvence a fürdőkönyv, abból “olvas fel”. Még mindig nagyon szereti a zenélő dolgokat. Különös vonzódást érez a távirányítóhoz és a telefonhoz. A meccset apával szájtátva nézi! 🙂 De hát pasi lesz belőle!
A hema ambulancián lévő akvárium a kedvence. Órákig el tud gyönyörködni a fel-le úszkáló halacskákban. Néha meg is akarja fogni őket! 🙂 Ha egyszer lesz annyi pénzem, venni fogok neki egy akváriumot és akkor egész nap gyönyörködhet benne. 🙂
Mostanában újra jóízűen megeszi a gyümölcsöket. Ennek örülünk a legjobban. Hiszünk benne, hogy minden apró lépés előre visz minket az utunkon a teljes gyógyulás felé! Köszönöm mindenkinek, aki ebben támogat minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + tizenkettő =