2014.02.24.

2014.02.24.

1779838_787335771295976_1165211177_nAz elmaradt műtét helyett ma kellett mennünk. 9 órára volt tervezve a műtét, ennek megfelelően időben el is indultunk. Sajnos megcsúsztunk, majdnem negyed 10 lett mire a klinikára értünk.
Összesen háromszor kapott Zalán szemcseppet a szemecskéibe, negyedórás várakozással. Végül 11 órakor került be a műtőbe, ahol pontosan 1 óra 55 percet töltött. Először még nem is izgultunk túlságosan, hiszen tudtuk, hogy nem egyszerű ezen a kis husi emberkén vénát találni. Aztán ahogy eltelt 1 óra, már éreztük, hogy valami nincs rendben. Először oxigénpalackot toltak a műtőbe, aminek a tetején intubáló szet volt, majd rohamléptekkel jött még egy altatóorvos is. A poklok poklát jártuk meg, mert senki se mondott semmit.
Nagy nehezen kijött a doktornő és közölte, hogy hazamenetelről szó sem lehet, altatási komplikáció, gégegörcs volt Zalánnál. A branült is csak a kis fejébe tudták betenni.
Így aztán sajnos maradnunk kellett. Úgy, hogy anyu élettársa tegnap meghalt, Jázminkának ma van a névnapja, Andráska pedig beteg. 🙁
Bevallom, elsírtam magam mikor megtudtam, nem mehetünk haza. Kaptunk sok támadást Zalán betegsége kapcsán. Sokan azt hiszik, ebből meg lehet élni! Lehet, hogy éppen van annyi pénz a számlámon, hogy a következő utat ki tudom fizetni, de az aggódást, a rettegést, a bizonytalanságot nem lehet “megfizetni”!
Holnap újabb altatás vár Zalánra. Már ettől is félek! Csak reménykedni tudok, hogy minden rendben lesz és holnap hazamehetünk!
Zalán bal szemecskéjében lett 2 új daganatgóc, amit fagyasztani kellett, de a doktornő szerint nagyon aprócska volt. Remélhetőleg nem lesz velük több gond most, hogy fagyasztva lettek. Ezen kívül mindkét szemében van 1-1 még aktív daganat, amit lézerezni kellett.
Köszönöm mindenkinek, aki kitart mellettünk, imádkozik értünk!


4 thoughts on “2014.02.24.

  1. Kedves Szülők!
    Nagyon elszomorított amit olvastam. Ami ma történt a kicsi Zalánnal. Ennek ellenére hiszem,hogy Jézus tud csodát tenni! Már az is,hogy a gége görcsböl nem lett nagyobb….Adjunk hálát érte!
    Tudom könnyü mondani,de megtenni sokkal nehezebb…Áldjuk azokat akik azt hiszik milyen könnyű így” megélni”…
    Nem kívánjuk Nekik,hogy ezt megízleljék!
    Jázminkának 😀 boldog névnapot kívánok! Andriskának gyors gyógyulást 🙂 kívánok!
    A gyász ruhát fordítsa az Úr Jézusörömre!
    A holnapi napra sok erőt,komplikáció mentes altatást,jó eredményeket,mielőbbi haza térést a családhoz. Meggyógyulva! Ne adjuk fel! Azt mondja az Ige ha ketten,hárman egy akaraton vagytok amit kértek megadom Néktek! ” Keresik,de nem találják nézik a helyét de nincsen ott.” Amen
    Várom a jó híreket,és ha lehet egy tel.számot kérhetek.
    Az Úr Jézus adjon békés nyugodt szép estét,jó éjszakát az egész családnak!

  2. Kedves Szülôk !
    Csatlakozom az elôttem szólóhoz , én is imàdkoztam, imàdkozom Zalànért és hiszem ,hogy Istenûnk tudja, hogy mit és miért enged meg.
    De Isten szereti Zalànt, hiszen érte (is) felàldozta sajàt Fiàt !
    Próbàljatok meg nem aggodni, hanem nagyon bizni !!!
    Mi lélekben veletek vagyunk!

  3. Istenem, akik még támadják is ebben a helyzetben a szülőt, akinek ezt át kell élnie!!!!! ne tudják meg soha, hogy mit jelenthez ez!! velük nem szabad foglalkozni azt gondolom. Csak szeretnék egy kis megerősítést adni, hogy többen vannak a jók, akik érdek és hátsó gondolat nélkül imádkoznak Zalánért és a gyógyulásáért!
    Én is közéjük tartozom és sok szeretetet , erősítést küldök így a virtualitáson át is.

  4. Tisztelt Pintér család!Könnyes szemekkel olvasom a rossz hírt…..nagyon sajnálom…..tudom, hogy nem elég a sajnálat. Mind mindig az van liyenkor a fejemben….bár csak tudnák segíteni……de sajnos, csak ezek a pár soraimmal tudok….ha lehet segítségnek hívni…Megdöbbentem azon, hogy bizonyos emberek, mit feltételeznek…tudom, hogy rosszul érinti Önöket, de nem szabad ilyesmivel foglalkozni….most a legfontosabb, hogy mi hamarabb gyógyulás folyamata elinduljon.Sok ember azt gondolja, hogy velük nem történhet meg….de igenis…..bár kivel…bár mi…bár mikor megtörténhet.Remélem, hogy hamarosan jó híreket olvashatunk…..addig is kitartást kívánok…maradok tisztelettel….Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − négy =