2014.05.03.

2014.05.03.

Az eredetileg május 10-re tervezett szülinapi zsúrt 1 héttel korábban tartottuk meg a munkanap áthelyezések miatt.
Sajnos az idő nem volt túl kegyes hozzánk, mert délutánra nem csak hideg lett, a szél is feltámadt.
Mivel “sokan” jelentkeztek, hogy jönnének Zalán szülinapjára, úgy gondoltuk, hogy inkább mamáéknál tartjuk meg. Készültünk a rossz időre és ott több fedett hely állt rendelkezésre.
1 órakor érkeztek az első vendégek. Zalán éppen akkor kelt fel, így gyorsan futottunk is le a mamához. Kaptunk sok szép dolgot, aminek nagyon örültünk. 🙂 Sajnos sokan visszamondták a látogatást az utolsó pillanatban, de azért nagyon jó kis “csapat” jött össze. Jól éreztük magunkat, jókat beszélgettünk. A gyerekek többször is megnézték a lassan 300 db-ra duzzadó csirkeállományunkat. 🙂
Nagyon örültünk a találkozásnak, a jó társaságnak, a beszélgetésnek és fölég annak, hogy kicsit társaságban lehettünk, kiszakadtunk a hétköznapok szürkeségéből.
Itt mondanék köszönetet mamának a helyért és a finok sütikért, Dankó-Fonyódi Henriettának és Markszné Koncz Zsuzsának a finom és szép tortákért és mindenkinek a sok ajándékért és kedvességért! Remélem sokáig követtek még minket az utunkon és sokszor fogunk még találkozni. Meg is ígértem egyébként Jázminnak, hogy mivel most nem volt olyan jó idő, júniusban csapunk egy hatalmas bulit, összekötve apa és Zalán első nevének névnapjával! 🙂 Benne vagytok?

Akik lemondták akkor a részvételt, azok is “befutottak” már és nagyon szépen köszönjük mindenkinek az ajándékokat! <3


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × négy =