2014.08.19.

2014.08.19.

Hajnalban újabb kis sorstárs,  egy 3 éves kisfiú,  Dominik adta fel a harcot ez ellen a szörnyű betegség ellen.  Mindvégig imádkoztam érte és hittem a csodában,  ami sajnos nem valósult meg.  Nyugodj békében kis ember,  az angyalok vigyázzák örök álmodat!
Lassan mi is készülünk az újabb útra. Most még a szokásosnál is nagyobb rajtunk a nyomás,  hiszen egy nap alatt kétszer is elaltatják Zalánt.  Nagyon nehéz lesz,  ebben biztos vagyok,  hiszen hétfő este ehet utoljára, legközelebb pedig csak (ha minden terv szerint megy)  kedden fél 5 körül. Azt hiszem ez még egy felnőttnek is embert próbáló,  nem egy egy éves babának!  És noha nagyon félünk mi lesz,  muszáj végig csinálni,  mert rendületlenül hiszünk a gyógyulásában.  Egyszerűen máshogy nem lehet!  Félek,  hogy elveszítjük,  de nem!  Ilyen nem lehet!!!  Küzdünk!  Lassan 13 fogcsikorgatóan hosszú hónapja.  És a lehetőséget sem szeretnénk megadni ennek a szörnyetegnek. Nem hiába vontuk el Zalántól teljes mértékben a cukrot és kap helyette egy rakat kiegészítőt! De a félelem ugyanúgy bennünk van!  Minden pillantunkat meghatározza akkor is,  ha tudatosan próbálunk róla tudomást sem venni.
Akár milyen fejlett az orvostudomány a 21. században és akár mennyire is bízunk a doktornéninkben,  nem tudunk tétlenül ülni és várni,  hogy mi lesz! Zalánnak meg kell gyógyulni!
13 hónapja tart a küzdelmünk.  Sok jó embert ismertünk meg és sokan segítetek az utunkon. Köszönjük nektek!  Kérlek továbbra is segítsetek,  támogassatok,  bíztassatok minket,  mert máshogy nem megy! 🙁 De együtt menni fog! 
Kedves támogatóink!  Az 1 év alatt sokan ajánlottatok fel sokféle segítséget.  Most ismét hozzátok fordulunk!
Szeptember 13-án lehetőség lenne egy jótékonysági rendezvényt összehozni,  melynek bevételét Zalán kapná meg. Ezúton keresnénk azokat az előadókat,  együtteseket,  akik már egyszer felajánlották vagy most felajánlanák,  hogy ezen a rendezvényen fellépnének. Illetve ezzel kapcsolatban bármilyen felajánlást szívesen fogadnánk!
Köszönjük szépen a támogatást,  segítséget!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy − 3 =