2014.08.21.

2014.08.21.

Két nap alatt összesen 4 kis sorstárs hagyta itt az örök fájdalmat a szüleinek és költözött fel Isten mellé angyalkának! Hihetetlen és elfogadhatatlan ez nekünk a mai napig! Hogy kicsi gyerekeknek kell szenvedni!

Ennek ellenére Istenbe és a gyógyulásba vetett hitünk töretlen! Tudjuk, hogy Zalán más, Ő meg fog gyógyulni! Mert másképp nem lehet!

Napról napra látjuk a fejlődését. Azt a hatalmas szeretetet, ami benne van. Mikor játék közben egyszer csak felpattan és jön puszit adni. Élvezünk minden percet, amit vele töltünk. Akkor is, ha akaratos, ha toporzékol, ha nyűgösködik. Látjuk, amint nyiladozik az értelme, tanulja sorra a szavakat. Már egész sokat tud. 🙂 Igaz, az anya helyett csak annyit mond, hogy “any” és Andrást is “any”-nak hívja. 🙂 Mondja, hogy gágá (a libájának), hogy cic (a cicájának), hogy cső, papa, mama, megmutatja a testrészeit, kis kezével mutatja, hogy gyere… Mindent megért. Imád pakolni, főleg a konyhaszekrényt részesíti előnyben. De a legjobban a gyufákat szereti kiöntögetni. 🙂 A seprű, lapát, felmosó a kedvenc játékszere. Lehet karácsonyra egy takarítószettel kellene meglepni? 🙂 Szeret és tud motorozni a kis bébimotoron (igaz, a motor Csengéé és folyamatos a közelharc érte). Egy élmény minden nap vele! A nap végén pedig a fürdés és nagy vízishow. 🙂 Nagyon szeret fürdeni! Minden nap elolvassuk a kádban a 4 fürdőkönyvét. Tartja a kis csülkeit, hogy mossuk meg, a haját ő is segít megmosni. Kiszállni persze már kevésbé szeret. 🙂 Sajnos úgy néz ki, idén már korán bejött az ősz. A lakásunk amúgy is nyirkos, hideg és Zalánnak bizony estére már be kell gyújtani kicsit a kályhában. Még van tavalyról egy kevés kis fánk, ha ilyen idő marad (azért bízunk benne, hogy lesz még kicsit melegebb) pár hétig még nem lesz gond! Sajnos megint jön a rossz idő, hiszen gyorsan közeledik az ősz, és Zalánra újra nagyon kell vigyázni, hogy ne legyen beteg, mert akkor csúsznak a műtétek. 🙁 És sajnos újra jön az iskola is és vele együtt a fertőzések. 🙁

Nem készült el Zalán szobája. Aki ígérte, hogy megcsinálja neki, sajnos azóta sem jelentkezett. Pedig nagyon kellett volna, hogy el lehessen különíteni a többiektől, ha betegek. 🙁 A kéményünk sem lett rendbe hozva és félő, hogy egyszer csak ránk omlik. 🙁 De ez van! Most nem jut arra, hogy megcsináltassuk ezeket, hiszen az a fontos, hogy Zalán eljusson a műtétekre.

4 nap múlva újra utazunk, amit nagyon nem várunk. Hatalmas a feszültség bennünk és ez újra látszódik itthon. Csak a jó hírekben tudunk bízni és ez ad erőt ahhoz, hogy csináljuk tovább! Mert muszáj! Zalánért, a tesókért és a családért! Mert hiszem, hogy amíg együtt vagyunk, semmi rossz nem történhet velünk! Zalán meg fog gyógyulni és pár év múlva már csak egy rossz emlék lesz ez az időszak.

Hiszek benne, hogy amíg velünk vagytok, segítetek, bátorítotok, addig mindenre képesek vagyunk! Kérek mindenkit, csak napi 1 imával kérjétek Isten segítségét, hogy a kisfiam meggyógyulhasson! Hosszú még az utunk, és sok kitartásra van még szükségünk, de erőt ad Zalán, aki egy csodálatos kis ember és akit nagyon szeretünk! <3


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 2 =