2014.09.11.

2014.09.11.

Megint esik az eső. Front van és ezt érezni a gyerekeken is! Zalán nagyon szeret kinn lenni az udvaron, de most a rossz idő miatt  nem lehet kimenni. 🙁 Ezt persze érezni is, hiszen nagyon nehéz most vele. Nyűgös, nem találja fel magát, akármilyen játékkal próbálom lekötni. Délelőtt már kezdtem feladni a reményt, hogy valaha rend lesz a lakásban. Amint elpakoltam az egyik oldalon, a másikon olyan rendetlenség volt, hogy csak na! 🙂 És még ez sem kötötte le!

Mostanában előszeretettel rajzol Zalán. Sajnos legtöbbször nem találja el a papírt (lehet direkt?) és az egész padló piros vonalakkal lesz tele rövid időn belül. 😀 De nem baj, ő mindent megtehet! Ma már mindennel próbálkoztam nála, de valahogy semmi sem jött be. Közben próbáltam Jázminnal is pótolni az elmaradt leckéket, Csengével is foglalkozni és délelőtt még dédi is átjött kicsit. Nem unatkoztunk.

Sajnos apa dolgozik estig, így egész nap egyedül leszünk és András is felvételi előkészítőn van, majd megy edzésre. Nem tudom, ebben a nagy esőben meg lesz-e tartva. Titkon bízom benne, hogy nem, mert nem szeretném, ha ő is megfázna. Sajnos mára apa is beteg lett. Ezen sajnos már nem is csodálkozom, hiszen pihenni sajnos nincs ideje. Így pedig az immunrendszer sem tud védekezni. Reggel mikor felkelünk már nincs itthon, este pedig éppen csak beesik vacsorára. Ha nem mentőzik, akkor a másod vagy harmadállásában van, hogy Zalánnak mindent meg tudjunk adni. Most más nem fontos! Ez viszont megbosszulja magát. Ráadásul beteg emberekkel dolgozik, így nagyobb a fertőzés kockázata is. De sajnos betegen is muszáj mennie, mert különben nem lesz pénz. És lassan már a karácsonyra is készülnünk kellene.

Zalánnak hintalót, barkácsasztalt vagy valami készségfejlesztő játékot szeretnénk venni, ha sikerül. Jázminka tabletet szeretne (erről viszont sajnos szó sem lehet!), de jó lesz helyette valami értelmes társasjáték is. 🙂 Csenge babát, plüsst szeretne és ruhát. 😀 Ő amolyan igazi kis hölgy. A táskákért megőrül! 😀 Nagyon aranyos! 🙂 András egy telefont szeretne, de azt mondta, ez nem fontos! A mi álmunk pedig az, hogy Zalán maradék 1 daganata elhegesedjen és ne is legyen helyette új!

Várom már nagyon a karácsonyt, hiszen ez lesz Zalán első olyan igazi karácsonya, amit már ő is ért. Várom, hogy lássam az arcát, amint rácsodálkozik majd a feldíszített fára. Nagyon várom! 🙂 Annyira szeretem ezt a kis embert, hogy az leírni nem is lehet! Minden nap egy csoda, amit együtt töltünk. Nagyon szeretem látni azt is, hogy a tesók mennyire szeretik! Jázminka készített is egy gumikarkötőt, amit felajánlott Zalánnak, hogy árverezzük el és azt mondta, ha csak egy banán jut belőle Zalánnak, annak ő már nagyon fog örülni! <3 (Nemsokára lefényképezem és feltöltöm Zalán Facebook oldalára!) Nagyon szeretem őket! Kis 7 éves és mennyire érti, hogy mi történik körülötte! Nagyon büszke vagyok rá/rájuk!

Jövő héten újabb műtét vár Zalánra. Kérlek, akkor is tartsatok velünk, szorítsatok nekünk!


2 thoughts on “2014.09.11.

  1. Sziasztok,

    Nekünk van egy hintalovunk a pincében. Semmi baja csak mi már kinöttünk belől, és idáig nem talált gazdira. Szeretnénk ha Zaláné lenne. Budapesten tudom átadni, amikor jöttök, megbeszéljük és oda viszem ahova kéritek. Úgyis van pár játék autónk is amit félre raktunk Zalánnak. 🙂

    Ha ez így jó nektek akkor kérek szépen egy visszajelzést.

    Nagyon szorítunk nektek, hogy mindenki egészséges legyen családotokban.
    Kitartás a szülőknek.

    További szép napot, Szeretettel:
    Viki és Fabó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × kettő =