2014.11.13.

2014.11.13.

Sokan kerestek minket segítséget ajánlva, amit nagyon szépen köszönünk! Sokan ajánlottak különféle kezeléseket, új étrend kiegészítőket. Ki szelíden, rábeszélve, ki erőszakosan, mert csak Ő tudja mi a jó gyereknek! Mindenre nyitottak vagyunk Zalán gyógyulásával kapcsolatban, viszont az olyan “meggyőzésnek” szánt kijelentés, hogy a kutyájának is adja valaki a csodaszert, a gyerek is nyugodtan beveheti… Ne haragudjatok, de az ilyennek kerüljetek el! Ma 2 ilyenbe is “belefutottam! Akkor is ezt gondolom, ha ezzel most megbántok valakit! Elnézést kérek,de a gyerekem nem állat! 🙁

Szép lassan visszaáll az életünk a régi kerékvágásba, amit bizonyos fokig nem is bánunk, hiszen senki sem cipelheti helyettünk a keresztünket. Szép lassan megnyugszik körülöttünk minden, csak mi maradunk. Köszönjük szépen az Rtl Klubnak a felajánlott segítséget, a két tündéri riporternek, hogy napokig tartották a frontot. 🙂 És köszönjük mindenkinek a segítséget! Azt a segítséget, ami erőt ad a következő napokra, hetekre és bízunk benne, hogy hónapokra. Nekünk már szép lesz a karácsony, ez biztos!

Nagyon sajnálom azokat akiknek ez nem adatik meg! 🙁 Mi tartjuk az ígéretünket, a tavalyihoz hasonlóan mi is készítünk cipősdobozokat, amit majd eljuttatunk a Mikulásgyárba! Kérek mindenkit, más is tegyen így, ha csak egy kicsit is, ha névtelenül is, de tegyük boldoggá a sok nélkülöző kisgyerek karácsonyát!

Már lelkiismeret furdalásom van, hogy miközben mi kaptunk segítséget, más nem. Kaptunk emiatt támadásokat is rendesen! Én viszont úgy gondolom, az életben semmi sem történik véletlenül. Most mi kaptunk lehetőséget, máskor majd más kap. A lehetőségekkel pedig élni kell!

Köszönjük a faluban annak 2 (azaz kettő) embernek, aki segített az ismeretleneknek megtalálni minket és köszönjük a többi irigynek, akik azt is letagadták, hogy egyáltalán ebben a faluban lakunk! Kedves falunkbeliek! Egyet ne felejtsetek el! Majd akkor is felejtsétek el hol lakunk, illetve mi apa telefonszáma, ha a segítségére lesz szükségetek! Ugyanis ebben a faluban ez szokás. Nálunk ritka az olyan családi ebéd vagy vacsora, amit apa nyugodtan végig tud ülni, mert valakinek mindig fáj valami a faluban és olyankor nem restellik felhívni apát! Igen jól érzitek, ezen fel vagyok háborodva!

Azonban a felháborodásom egyből elszáll a sok szeretetteljes megnyilvánulásra gondolva. Köszönöm a segítségeteket és köszönöm, hogy esélyt adtatok újra, hogy küzdjünk tovább Zalán életéért!


7 thoughts on “2014.11.13.

  1. Kedves Anyuka!
    Örömmel olvasom, hogy oldódott a feszültsége a nehezés anyagi és lelki súlyok miatt. Könnyebb így készülni Zalán következő orvosi beavatkozására is, persze az is remek dolog, hogy a gyerkőcöknek a karácsony igazi ünnep lesz, ajándékkal, szeretettel. Ne gondoljon az irigy, rosszat akaró emberekre. Sajnos mindíg volt irigy ember, és most, hogy hihetetlenül nagy lett a szegénység, még több ilyen ember van. Felül kell emelkedni rajta. A méltatlanul elszenvedett irigységet próbálja meg feldolgozni, mint a tehetetlen kisemberek egyetlen, ( én is tudom) utálatos eszközét. Tudom, nekem könnyű ezt kivülállóként mondani, de Önnek, Önöknek legyen legfontosabb a gyermek, a gyermekek. Mint ahogy teszik is. Követve az eseményeket nekem nagyon szimpatikus amit és ahogy teszik a dolgukat, cipelik az Önökre rótt terheket. Érzem én, hogy nagyobb a szíve, csak most az ott élő emberek nagy részének vagy kis csoportjának hozzáállása elkeserítette, biztos, hogy továbbra is fog a férje segíteni és ez így van jól. Tudom, nehéz az irigy emberekkel is türelmesnek lenni, de ha megtapasztalják, hogy Önök ugyanolyanok maradtak el fogják szégyelni magukat. Írja, hogy készítenek cipősdobozt és eljuttatják a mikulásgyárnak. Ez nagyon szép dolog, sőt a legszebb dolog, hogy maga a rászoruló ember is megosztjai javait az ugyancsak rászorulókkal. Én még soha nem adtam kéretlenül tanácsot, úgy látszik most 60 éves korom fölött ez is utolért. Nagymamám, akitől sokat tanultam, mondta, hogy kicsi onokám csak arról legyen véleményed amit megéltél. Amióta követem és próbálom támogatni a beteg gyermekeket, azt tapasztaltam, hogy a helyi közösségek támogatása jobban célt ér. Van Önök körül is óvoda, iskola, gyermek intézmény vagy bármi hely, ahol gyűjetenek a rászorulóknak vagy ott a kórház ahová járnak Zalánnal. Ez csak egy kívülálló meglátása. Részemről nem fog semmi változni, ha nem így tesz, tesznek, továbbra is felnézek Önökre, mert amit Önök véghez visznek emberfeletti.
    Az írásait olvasva nagyon reális embernek tartom és nagyon jó, hogy nem csak tájékoztatja a követőket, hanem kiírja magából a szorngást, napi fájdalmakat. Így biztos erősebb tud maradni, könnyebbek a következő napok, hetek, hónapok elviselése! Persze ez is csak az én véleményem, mert én felrobbannék, ha magamba kellene fojtanom a velem történteket.
    Levelemet bátorításnak szántam, nehezen találtam a szavakat, de remélem nem sértettem meg, de olyan jó volt olvasni az Önökkel történt pozitív eseményeket!
    Kívánom, hogy sikerüljön az autóvezetői vizsgája és végre meglegyen a hőn óhajtott, gépkocsi is, mert Önöknek igazán szükségük van rá!!! Kívánom még, hogy legyen sok-sok nyugodt, boldog, nevetős napjuk, fontos a gyógyuláshoz, a családi túléléshez. A legfontosabb, kívánom, hogy Zalán mielőbb meggyógyuljon és apukájának ne legyen lelkiismeret furdalása, a génjeinkről nem tehetünk. Sajnos.
    Üdvözlettel: Éva

    1. Köszönöm szépen! A kórházba is juttatunk a természetesen játékot. Ezt még az elején megfogadtuk, látva a kórházi viszonyokat! Amikor Zalán meggyógyul, az összes már nem használt, kinőtt játékát a Szemklinikának adjuk. 🙂 Az egyik daganatos gyerekekkel foglalkozó alapítványt pedig rendszeresen támogatjuk a gyerekek által kinőtt ruhákkal, ahogy a helyi családsegítőt is. Ez utóbbit akár fel is lehet hívni, megmondják. 🙂 Eddig is így tettünk, ezután is így lesz. 🙂

  2. Kedves Anyuka!
    Köszönöm válaszát. Sokkal körültekintőbb, mit gondoltam! Megerősít, hogy jól gondoltam, jó szívű, adakozó és nagyon reális, nagyon a földön él. Én bízom az emberekben. Nálam a bizalom alapja, nem az ellenőrzés. 🙂
    További szép napot, üdvözlettel: é

  3. Kedves Enikő, most osztották meg a riportot az oldalamon és szeretnék Nektek egy kisebb összeget átutalni, amit és most ne kövezzen meg senki azt szeretném, hogy magatokra és a 3 másik gyerköcre költsetek. Mehet az is a Zalánnál megadott szlaszámra? Zalánnak mielőbbi eredményes gyógyulást kívánok és Nektek sok erőt és kitartást!!!!

  4. Kedves Enikő, megtörtént kérlek használjátok fel egészséggel belátásotok szerint. Nem írtam semmit a közleménybe. Vigyázzatok Zalánra és magatokra is! További minden jót kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 − öt =