2015.04.28. Apa gondolatai/2

2015.04.28. Apa gondolatai/2

Kedves Mindenki!
Igen mindenki, mert van elég sok mondanivalóm mindenkinek!
Elöször is szólnák azokhoz akik folyton folyvást bánatanak minket!!! Ez a blog azért jött létre, hogy folyamatosan leirjuk ami történik velünk, s legföbbképpen öcsikével. Mindenki a maga háza körül sepregessen, ha irogatok nekünk rosszabbnál rosszabb dolgokat nem minket bántottok hanem a saját jellemeteket irjátok le. Tudjátok én nagyon szívesen odaadom azokat amiket irigyeltek. Nagyon szívesen élném a ti életeket. Csak az a baj hogy azt már nem tehetem. S nem is akarom már.
Lassan 2 éve van igy az életünk s semminél sem akarom már felcserélni. Eza akis ember minket mindenre megtanitott. Megtanultam ÉLNI. Igen élni. Van családom. Van hogy nem látom őket játszani, nevetni, tanulni mert sosem vagyok itthon. Sokszor fáj de nekem ezt kell csinálnom. Nem mondanák le róluk sosem. ezeknek a gyerekeknek én vagyok az apjuk. Nagyon fáj hogy nem lehetek velük, fáj amikor csak telefon keresztül hallom azokat az apró mondatokat hogy Apa szeretlek. S fáj amikor azt mondják, hogy apa siess haza és amikor mondom nekik hogy sietek tudom hogy csak úgy látom őket amikor már alszanak.
2001-ben kerültem közel a mostani szakmámhoz. Amikor is egy autóbalesetnek részese voltam. Akik engem akkor vittek akorházba később a fönököm, a másik jelenleg is a munkatársam. Akkor mondtam nekik, hogy én is mentős leszek. Nem hittek nekem, de 2002-ben beálltam hozzájuk. Igen azóta eltelt 13 lassan 13 év. Ezalatt az évek alatt hallottam sikolyokat, láttam idős embert meghalni, láttam kisgyereket szenvedni. Van ebben a szakmában szép, jó s van amit az életben nem lehet megszokni.
Amikor már Zalán betegsége kiderült a szakmám mellett is 2 másodállásom megvolt. Tudtam s féltem is hogy most mi lesz velünk. Sook gyeereket vittem mentővel, sose tudtam mit gondolhat egy szülő amikor hasit a mentő az gyerekével a korházba. S nem is akartam…….
Zalán az mi kisfiúnk a gyerekeim öccse. A gyerekeimért tűzbe megyek. A betegség kiderülése után 3 hónapot kihagytam s csak a mentőzés maradt.Azóta viszont mellette 2 sőt volt hogy 4 helyen dolgoztam. Az hogy mi az otthon nem tudtam. Csak azt hogy merre van az ágyam.
De én nem éghetek ki. Én a kisfiam s gyerekeim előtt egy igazi hős akarok lenni még akkor is ha ez nem lehetséges.
Volt hogy azért mondtam le a gyerekekkel otthon tőlthető 2 órát hogy az öccsinek meg legyen az étrend kiegészitője. Ezt ki adja vissza nekem, ezt irigylik sokan. S hogy a feleségem már kiégett? Csoda hogy egyáltalán még tartja magát. Ő a hős nem én.
Kedves irigykedők a fizetésem felét letiltják. Aki nem dolgozott az egészségügyben azt nem tudja hogy ez mit jelent. Az öcsi bogyói 130-140 ezert hufba kerül. 4  gyerek albérletben oppsz. Na akkor ne legyek kiégve. Sose panaszkodtam de most…….
Ők is gyerekek ők is akarnak sok mindent de egy 5 éves kisleány is az öccséért él. Lemond sok mindenről hogy testvérének ne kelljen nélkülözni. S egy 100 ft-os csokit viszont nem fogok tőle sajnálni.
4-én megyünk Pestre. Megyünk??? Mennek, mivel én nem tudok vele tartani mert továbbképzésre kell mennem. Ezt kiadja vissza nekem.
Irigykedhettek az autóra nyugodtan gyertek ide egykörre!
Kedves támogatóink, kérlek benneteket segitsetek továbbra is minket. Kell most nagyon kell.
Kiégtem nagyon kiégtem. Sírni akarok, a gyerekeim előtt viszont erőnelk kell lennem. Sírni??? ÁÁÁ most nem lehet.
Szeretem a gyerekeim, szeretnék velük lenni!! Sokszor csak egy órát.
Nked nem sok nekem sokat segitesz ha csak egy keveset le vennél a vállamról!
Támogass engem támogasd kisfiam!
Ő a hős én csak a hős alkalmazottja vagyok. Szívesen teszem csak egy órát naponta kérek az ő és a családom életéből.

7 thoughts on “2015.04.28. Apa gondolatai/2

  1. Huuuuuuuuu hat nagyon kemeny , sajnalom ,hogy a meg meglevo kicsi energiatokat is ilyen dolgok egetik fel! – igertem egy masszazst es meg mindig nem jott ossze , de ezt se adjuk fel-:))remelem egy kis energia is jon majd vele , mindkettotoknek .
    Nem irom ,hogy minden rendben lesz ,hogy majd konnyebb lesz ,mert nem lesz es akkor is csinalni fogjatok! Es az ilyen embereket pedig egyszeruen ki kell zarni a mindennapokbol , gondolatokbol! Tudom ,hogy nem konnyu ,de akkor koncentraljunk vmi masra! Csutortokon delelott van idom ,ha esetleg veletlenul nektek is jo….nagyon szivesen Mennek !
    Ha a gyermekeimet bantjak az iskolaban akkor mindig probalom veluk megertetni ,hogy azoknak az embereknek sokkal nagyobb bajuk van mint nekunk ,szegenyeket sajnalni kell ,mert soha nemlesznek boldogok , azert bantanak masokat ,sajat nyomorusagukrol probalnak megfeledkezni ropke pillanatokra…sajnos korbe vagyunk veve ilyen emberekkel ,ha irigyek hat minden joguk megvan hozza ,hogy azt erezzek amit ereznek ,de nekunk is megvan ra a jogun ,hogy mg se halljuk ,eszre se vegyuk oket , hiszen csak azok az emberek szamitanak akiket szeretunk ,tisztelunk ,becsulunk…
    Szep este meg nektek ! Beszel vmelyitek nemetul v angolul?

  2. Ooooooo nem adjuk fel ,egyik delelott ha jo akkor rogton irj! Vasarnap kivetelevel minden nap dolgozok sajnos, vagy inkabb nem is ,nagy orom ez ,hogy vegre van munkam ….de mindenkepp osszehozzuk! Kulonben jo lenne kiirva latni ennek az embernek a nevet aki irogat nektek es szivesen elmgyek egy ket ismerossel tuntetni a haza ele , vasarnap mint irtam szabad vok ,ha ennyire szokimondo akkor biztosan elvezne a nyilvanossagot ,es a jo szot is ertekelne , miert van ez azember takargatva? Na de isten nem ver bottal …..nevet szeretnek! Komolyan ! Erre is lesz enrgiam , ugy latom. A kommentekbol ,hogy masnak is .

  3. Ok ,vasarnap megy el a mi “apukank ” utana el tudok jonni! Kerlek irj egy cimet! Esetleg egy tel szamot es egyeztetunk idopontot! Nekem valoszinu a delutan lenne jo .
    Szemelyisegi jogok nem nagyon erdekelnek engem ,eleg ontorvenyu vok , igy jutok egyrol a kettore …de akkor majd ugyis talalkozunk es beszelunk!-:))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy − 5 =