2015.12.05.

2015.12.05.

Ma érkezik a Télapó, akit Zalán már nagyon vár. 🙂 Több dalt is megtanult, nagyon cuki ahogy énekli. <3 Mekkora meglepetés lenne neki, ha tényleg betoppanna egy télapó. 🙂 Sajnos erre nincs esély, de tudom, hogy tetszene neki.

Reggel mikor felébredt, mondtam neki, hogy ma ki kell takarítani a kiscipőjét, mert abba fogja beletenni a Télapó az ajándékát. Mire ő lefelé görbülő szájjal közölte, hogy de akkor ő nem fog tudni belebújni. 😀 Ez a kisember egy tündérbogyó! Nagyon-nagyon imádom!

Holnap pedig megyünk Győrbe a Télapóhoz a színházba. Kíváncsi leszek mit szól majd Zalán hozzá. Igaz, tegnap itt a faluban már találkozott eggyel, de azért az mégsem olyan! 🙂 Apa holnap mozgóőrségben lenne, de kérvényezte, hogy ne kelljen mennie. Szeretnénk, ha most látná a Télapót, mert sajnos megint nem tudhatjuk, jövőre fogja-e látni. 🙁 Sajnos pont a jó szemében talált a doktornéni élő sejteket. 🙁

Azután pedig Ászárra szeretnénk menni, ott a BMW-s Télapó fog érkezni. Szeretnénk mindent megmutatni Zalánnak. Azt hiszem most jött el az élmények ideje. Már érti, felfogja mi történik és mi azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbbet lássa a világból. Addig, míg lát! Mert nem tudjuk mi lesz a betegség kimenetele. Most megint olyan bizonytalan minden és ez nagyon rossz. 🙁 Most még az sem hátráltat az élmények megszerzésében, hogy napok óta kutyául érzem magam. A lányoktól sikerül elkapnom a nátha-köhögés párost, ami sajnos előhozta az amúgy régóta szunnyadó asztmámat. De kitartok! Zslánért mindent, illetve bármit megteszek! 🙂 Hiszünk a gyógyulásban, hiszen nem tehetjük meg, hogy nem hiszünk! Bízunk és reménykedünk! Más lehetőségünk nincs! És biztos, hogy győzni fogunk! Tudom, érzem! Másként nem lehet!


One thought on “2015.12.05.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 − 1 =