2016.03.30.

2016.03.30.

El se hiszem, ma nem történt semmi kirívó. 🙂
Mosolyra ad okot ma az is, hogy Zalánt meg tudtuk lepni névnapja alkalmából. Egy kukásautót kapott, amit már a nyuszitól is kért, de végül nem hozott neki. Persze ehhez kellett egy kis segítség nekünk, amit nagyon szépen köszönünk.
Az éjszakánk is majdnem jól telt. Azért írom csak, hogy majdnem, mert Zalán fél 4-kor keresztbe feküdt az ágyon és én inkább ücsörögtem, csak nehogy megzavarjam az édes álmát.
Anyuval is voltunk kontrollon, ahol most már minden rendben volt. Kiszedték a varratokat és végre kapott járógipszet. Ez neki is nagy megkönnyebbülés és persze nekünk is!
Apa öccse is hazajöhetett a kórházból, majd el kell mennie kardiológushoz, de valószínűleg nagy baj nincs. Szóval talán lassanként koncentrálhatunk végre a saját dolgainkra.
Jó lenne végre rendbe tenni a kertet,  mert ebben a nagy fejetlenségben csak félig tudtunk elvetni. Jó lenne sokminden. 🙂
De most kicsit nyugodtabb vagyok. Az anyagi gondjaink nem oldódtak meg, de most annyira nem foglalkoztat. Csak az,  hogy Zalán mennyire szeretnivaló kis maki lett. Az utóbbi időben sokszor puszilgat, átöleli a nyakam és megmutatja mennyire szeret. És ez nekem olyan sokat számít! Napról napra egyre jobban imádom. Tudom,  sokan nem értitek mit miért csinálunk. Vagy miért úgy, ahogy. Végül is szerintem majdnem teljesen mindegy mi hogy történik, csak Zalán gyógyuljon meg! Legyen ereje,  akarata a további harchoz. Érezze, hogy mi is ezt akarjuk.
Nem, sokszor nem könnyű. És sokszor érezzük mi is,  hogy rossz úton járunk. Sokszor összezavarodunk a sok visszajelzéstől amit kapunk. Sokszor nem világos az út és bennünk is dolgozik a megfelelési kényszer. Sokszor bánt, ha negatív kritikával illetnek, de mindezt feledteti Zalán egyetlen ölelése. Tudom,  kicsit kancsi, nem úgy állnak a szemecskéi, ahogy kellene,  tudom,  nem tetszhet mindenkinek. Nekem azonban ő a legszebb, legjobb, legfontosabb ember az életemben. És ez a falat kis ember szeret és megbízik bennem. Méltónak kell lennem a szeretetére, bizalmára. Mindent meg kell tennem érte. Mindent és annál is többet! Hiszen egy puszija maga a világ!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc + tizennégy =