2016.09.29.

2016.09.29.

Többször írtam már, hiszek a jelekben, figyelem a világ visszajelzéseit. Hiszen nincsenek véletlenek. 

Most bajban vagyok! Tegnap a fűtésszerelő visszamondta a munkát. Ettől olyan hihetetlen zavarodottság lett úrrá rajtam, hogy egyszerűen nem tudtam tovább gondolkodni. Annyira megrémített az első, ha azt vesszük, csöpp kis kudarc, hogy még hányingerem is lett és a nap többi részében koncentrálni se tudtam semmire.

Egy újabb megoldandó probléma. Ma új nap virradt ránk és már lett új fűtésszerelő,  aki hétfőn jön felmérni és lett új vízszerelő is, aki holnap érkezik. Most ismét össze vagyok zavarodva, hiszen SOS pénzt kell teremteni, amivel egyből ki tudjuk fizetni holnap a vízszerelőt. Ha a víz meg van oldva, akkor a fürdőszoba felújításnak kompletten neki tudunk esni. 

Így újabb súly került rám, ami amúgy sem kicsi. Jázmin 2 hete nincs suliban, talán mostanra érzem úgy rajta, hogy javul az állapota. Csenge mától itthon van, mert az osztályában is elkezdődött a hányós vírus pusztítása. Zalán megint nagyon rosszul aludt, nála a köhögés most a “nyerő”. Én már gondoltam arra is, hogy hagyom a francba az egész házfelújítást. Egyszerűen annyira nagy a nyomás rajtam, hogy szédülök tőle. Fáradt vagyok, kóvályog a fejem. Nem érzek magamban erőt. Ne haragudjatok!

Tudom, nem szabad feladnom Zalán miatt, azonban egyre nehezebben gondolom át a következő lépéseket. Nem állnak össze a dolgok. Hirtelen kellene nagyon sok minden. Pl.a hétvégére kapásból kellene egy mosdó és zuhanyzó csaptelep egy mosógép csappal. És persze a munkadíj, amiért a szerelő dolgozik. Nem, egyszerűen nem megy még!

Most úgy érzem elég! Anyu folyamatosan hisztijével, a gyerekek betegségével és az állandóan változó helyzettel most nem tudok mit kezdeni. Valaki gondolkodhatna helyettem! 🙁


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + 15 =