2017.06.29.

2017.06.29.

Azt mondják csalánba nem üt a ménkű… Hát a kutyafülét nem!

Zalánnal a helyzet változatlan, bár tegnap egész tűrhető volt a helyzet nappal és éjjel is. 

De persze a problémák ezzel még nem szűnnek meg, sőt! 

Éjjel mentőt kellett hívni Andráshoz, nagyon rosszul volt. Szorított a mellkasa,  szédült, zsibbadt a karja, légszomja volt, majd a fájdalomtól hányt is. Apa előbb szívrohamra, majd ptx-re gyanakodott, hiszen délután András edzésen volt. Apa bajtársai gyorsan kiértek, addigra Andrásnak a láza is felszökött. A gyors vizsgálat, ekg kizárta, hogy szív eredetű lenne a probléma, de mindenesetre komoly. Kapott fájdalomcsillalítót és egy kis nyugtatót azzal, hogy reggel menjünk a háziorvoshoz, valószínűleg pneumonia áll a háttérben.

Az éjszakát sikeresen túléltük, reggel pedig az első dolgunk az orvoshoz vezetett. Ő kizárta a tüdőgyulladást, inkább lentebbi dologra gyanakszik. Kaptunk egy rakat receptet… Fájdalomcsillapítót, antibiotikumot…

Hát, most már tényleg kaksiban ücsörgünk a hónap utolsó hetében, de igyekszem megbékélni a helyzettel, hogy ebből Zalán a lehető legkevesebbet érezze. 

Este még beszélgettünk kicsit a mentőtiszttel Zalánról és ő is azon a véleményen volt, hogy mutassuk meg egy gyerekpszichiáternek. Így most az lesz a következő lépés. Igaz, ahhoz kell egy kis pénzt gyűjtenünk és még itt a jövő heti szemészettel egybekötött MRI is. Dupla kínzás. 

Ne haragudjatok, most nem tudok szép gondolatokat írni, összecsapnak a fejem felett a hullámok! Francba!


3 thoughts on “2017.06.29.

  1. Nagyfiad jobban van? A gyerekorvos nem adhat beutalót gyerek pszichiáterhez? Az nem kerülhet pénzbe. Én is úgy érzem régóta, valami ilyesmire van szüksége Zalánnak. Lehet, hogy a gyerek pszichológus is elég lenne. Nem tudom, van-e olyan, hogy gyermek ideggondozó most is. Évtizedekkel ezelőtt volt, és nem szégyen azt igénybe venni.
    Szeretettel Dóra

  2. Hát tényleg nagyon rátok jár a rúd. Reméljük, Andrással nem nagy a baj, és a Zalánnal kapcsolatos problémáitokra is születik megoldás, különben mindannyian, és Zalán is teljesen tönkre mentek lelkileg, idegileg, mindenhogyan. Az egész családnak nyugodt, pihentető alvásra van szüksége a sok nappali gond és probléma után, és ez halaszthatatlan megoldásért kiált.
    Szeretettel Dóra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × 5 =