2018.10.24.

2018.10.24.

Nem éppen a legkönnyebb napokat éljük, de…

Zalán szerencsére jól van, talán köszönhetően az új gyógyszernek, amit múlt péntek óta kap. Azóta még az ekcéma sem jött ki rajta, pedig azzal átlag 2 naponta megküzdünk. Élénk, eleven, jól van. Több nem is kell! Imád alkotni, rajzolni, ragasztani, vágni. 🙂 Öröm ránézni!

Jázminnal pedig a műtétre készülünk. Mai nap megvolt az altatóorvosi vizsgálat, minden rendben van, így holnap meglesz a műtét. Nem tudom még mi hogy lesz, majd talán ahogy sodor az ár, minden alakul magától.

Tervek vannak. Apa nappal lesz Jázminnal, én éjjel. Egyedül a holnapi, műtéti napra kértem szabadnapot, mert akkor Jázmin mellett szeretnék lenni, de sajnos a többi napot nem hagyhatom ki. Így is.. Lehet nem lesz áram, mire hazajöhetünk a kórházból. Nem tudom! Imádkozom, hogy fizetésig ne kapcsolják ki. Ha meg mégis… Majd lesz valami! Igaz, a fűtés is arról megy. Mondanám, hogy mindegy, de azért nem egészen. Mégis mindegy! Azon hiába idegeskedem, amin nem tudok változtatni.

Így aztán csak előre! Holnap meglesz a műtét, biztos nem lesz egyszerű, de utána jobb lesz. Sokkal! És ha szerencsénk van, akkor Jázmin egészsége sokat fog javulni. Biztos így lesz, mert nagyon bízunk benne.

A kórházi cucc bepakolva, ha nagynehezen is, de majdnem minden összejött. Reggel start és jöjjön aminek jönnie kell!

Ahogy ma a gyereksebészeti osztályon vártunk a felvételre és hallgattam a síró gyerekeket, tódultak fel benne az emlékek. A “nagyon fáj” valahogy összemosódott a sajnos nem is olyan rég utoljára hallott “meg fogok halni” emlékével. Egy kisfiú sírt, de mintha… Nem tudom! Legszívesebben bementem volna hozzá. Valahogy megvígasztalni. De nem tudom nem néztek volna-e hülyének emiatt. Nehéz volt! Remélem annak a kisembernek már csillapodik a fájdalma és jobban lesz, mert a szívem szakad meg érte.

Lehet, ez a pár nap kórház előhozza a mélyre eltemetett rossz emlékeket. Ezekkel is meg kell küzdeni, az aggodalom mellett. Nem könnyű, de ez van! Majd jobb is lesz!


2 thoughts on “2018.10.24.

  1. Sziasztok. Mi baj van Jazminnal? Jól emlékszem a fulevel? Aggódom érte, hisz még most tudtátok volna kis levegőhöz jutni, ugye drága kicsi ,,Harcos,,, meggyógyult. Kívánom, hogy minden rendben menjen. Kitartást nektek….jó lesz, sikerülni fog. Nagymama…🌼🐼🐭

    1. Szia!

      Privátban szívesen válaszolok. Nem, nem a füle. 🙂 Majd talán lassan jobb lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 − tizennyolc =