2018.10.18.

2018.10.18.

Azt hittük, már csak egyszerűbb napok jönnek. Hát nem lett igazunk.

Tegnap kiderült, persze délután, hogy Jázmin műtét előtti vérvizsgálatához nem végezték el az IgA meghatározást, mert azt háziorvos nem kérheti. A vércsoport meghatározás lelete pedig elfelejtett megjönni… Így este még a doktorbácsinkat kergettük telefonon, nem is volt egyszerű. Közben halálra izgultuk magunkat, hogy lesz így meg a műtét, hiszen hétfő – kedd ünnep, a fű se fog nőni, szerdán pedig már bevonulunk a kórházba.

No, nem is olyan rövid kör után megállapodtunk a doktorbácsival, hogy akkor ma reggel kórház és leveszik ott az IgA-hoz a vért, illetve a vérellátóban megkerestetjük a leletet, ha nincs, akkor a vércsoporthoz is újra. Csakhogy mint ott, a kórházban kiderült, a háziorvos véralvadási faktort is elfelejtett kérni, így azt is le kellett vetetni.

Ma visszavittem a zsebkendőket, amik nálam voltam. Szerencsére pont végeztem mindennel. De mivel holnap már nem dolgoznak az üzemben, szerdán pedig fél 8-ra benn kell lennünk a kórházban, ha lett volna is munka még, akkor se tudtam volna már elvállalni. Így most kis pihenő délutánonként, hiszen nincs vasalnivaló. Délelőtt persze ott az ebédhordás!

Sajnos fizetést nem kaptam és így már nem is várható, hogy megkapom a kórházig, hiszem fent is leírtam mi a helyzet. 🙁 Pedig számítottam rá, nagyon kellett volna, hiszen Jázminnak még sok mindent be kell szerezni amire abban a durván 10 napban szüksége lesz. De ez van. Majd alakul valahogy. Bízom benne!

Zalánt a sok vizsgálatra való futkosás és az ovis hányós vírus miatt nem tudtam az utóbbi pár napban oviba vinni és ez a jövő heti kórház miatt is így lesz, de most, hogy nincs vasalnivaló, legalább bőven lesz idő egy kis hancúrozásra! 😍😍😍 Aztán majd alakul minden.

Szerencsére Zalán jól van, mégnagyobb szerencse, hogy a többiek is. Jázmin pedig… Majd ő is jól lesz! A jövő hét biztos rossz lesz, aztán megint csak előre nézünk majd. A többi meg… Kit érdekel?!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 + 8 =