2018.11.26.

2018.11.26.

Hát, ez a nap sem az én napom!

Sajnos még mindig itt van a kupakok egy nagyon nagy része. 🙁

Most egy üveggel egyelőre tudunk rendelni Zalán gyógyszeréből, aztán igyekszünk minél előbb leadni a kupakokat, hogy meg tudjuk venni neki, mert sajnos a jelenlegi adagnál ez nem tart sokáig.

De ezt akkor se bánom, ha emiatt netán nem lesz karácsony (bár Zalán Jézuskájára továbbra is megy az ötösgyűjtés, de nem szeretném, ha a többieknek semmi se lenne a fa alatt. Már ha egyáltalán fa is lesz…

De ha hiszitek, ha nem, nem bánom. Szeretnék pontot tenni az 5 év szenvedésre, melyben Zalánnak része volt. Nem kívánom vissza ezt az időszakot. A műtő előtti várakozás őrjítő perceit. A bizonytalanságot…

Igyekszem folyamatosan tartani a kapcsolatot a rákkutató orvosunkkal, arról is tájékoztatom (mint pl. ma is) ha semmi különös nem történik.

Ma kikértem a véleményét a szénhidrát csökkentésről és bár mint tudjátok, Zalán így is ch csökkentett diétán van, mégis ő azt javasolja, hogy ennél jóval kevesebbet vigyünk be Zalán szervezetébe. Napi 50g-ot. Hát, most újabb leckét kaptunk, pedig így is nehéz, de meg fogjuk oldani.

Zalán amúgy jól van. Talán a gyógyszernek köszönhető, de még az ekcéma is elkerüli, amivel a második kemó óta küzdöttünk és sokszor húsig levakarta a kis bőrét.

Nagyon hiszek benne, hogy ha tudjuk tartani ezt az adagot, ezt az alkalmazást, akkor baj már nem lehet!

No, nem azt mondom, hogy várom a kontrollt, ami jövő héten lesz, hanem azt, hogy már bizakodok!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × 3 =