2019.03.27.

2019.03.27.

Talán el se tudjátok képzelni, mennyivel másabb felszabadultan ébredni, mint egy újabb harcra készülve.

Ettől nincs feltétlenül jó kedve az embernek, hiszen a napi gondok ugyanúgy nyomasztják, csak nincs az a hatalmas teher, ami mindennél nagyobb, ami ellen tehetetlen vagy. Mert a villany elszámoló hiába majdnem 100 ezer és dunsztom nincs miből fizetjük ki, de nem akkora teher mégsem, mintha egy újabb kiújulással kellene megbirkóznunk újra. Mert majd dolgozunk többet, vagy eladunk valamit és akkor az is meglesz!

Persze ezek az izgalmak nem múlnak el csak úgy, mintha elfújná a szél. Akik közel állnak hozzánk, azok tudják, hogy ilyenkor, az utazások utáni napokban Zalánnak rendszeresen fáj a hasa. Nincs ez másképp most sem, így ma az ovit is kihagyja. 🙁 Kell egy-két nap, mire megnyugszik. Általában 3-4 nap, mire minden visszaáll és a pocifájás is elmúlik. Persze ilyenkor nem egyszerű, de mivel már egy ideje figyelem ezt az utazás-hasfájás párhuzamot, tudom, hogy nagy valószínűséggel nem betegség okozza. Csak nyugalom kell neki, sok-sok szeretet és figyelem. Aztán persze megyünk tovább a következő útig.

Tulajdonképpen talán nem is lenne ennyire nehéz, ha szemmel látható jele lenne mondjuk egy kiújulásnak, de nem látunk bele és mikor belülről majd szétfeszít a remény és a félelem, az nagyon rossz. Ennyi idő után az ember már jobban reménykedik, hogy vége és jobban is fél, hiszen hány példát hozott már a kiújulásra az élet.

Ez az a párhuzam, ami élteti és megkeseríti a napjainkat. A két véglet közötti folyamatos ingázâs. Jól van. Vagy nincs jól? 3 hetente ér újabb sokk és ezek a napok szó szerint sokként hatnak ránk. Annyira érezni ezeket a napokat a családon! És még a gyerekeken is. Ismét szakad a család vagy együtt maradunk? Ismét folyamatosan utazunk vagy újra lesz egy kis nyugalom?

Mikor egy-egy vizsgálatról hazafelé tartunk, attól függően milyen hírt kaptunk, a nap is máshogy süt. Érdekes, de ez minden alkalommal akkor ugrik be, mikor hazafelé az Allee előtt tartunk. 🙂 Mikor jó híreket kapunk, akkor olyan könnyűnek érezzük magunkat és az autó is siklik az úton. Ha rosszat, akkor olyan nehéz még levegőt venni is. Meg se szólalunk. Mindenki gondolkodik, senki se meri kimondani amit gondol.

Szerencsére tegnap jó híreket kaptunk. De a feszültség még itt van körülöttünk. Igyekszünk tovább lépni és megoldani a problémákat. A villanyt hitelből tudjuk kifizetni, apa holnap megy intézkedni. Remélem megkapja, mert ennyit még 3 részletben se tudunk kigazdálkodni, részletet pedig nem kapunk, mert egy éven belül volt kikapcsolási felszólításunk. Hajaj, de mennyi!

De majd dolgozunk többet! Nem számít  Semmi! Csak Zalán legyen jól, maradjon ebben az állapotban! És akkor minden rendben lesz!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − négy =