2019.10.01.

2019.10.01.

Sajnos rossz híreket hoztam, igaz, nem közvetlenül Zalánnal kapcsolatban!

Úgy alakult, hogy egy vitás ügyünkben a helyi önkormányzat végrehajtást kezdeményezett velünk szemben, hangsúlyozom, hogy bírósági ügy van folyamatban, melyben mi is végrehajtást kérünk az el nem számolt igazolt, de figyelembe nem vett számláink miatt, illetve egyéb dolgok miatt! Viszont az autónkra végrehajtói foglalás került, el fogják árverezni, emiatt Zalánt nem fogom tudni hordani a kezelésekre, kontrollokra.

Egyelőre a bíróságon támodjuk meg mind a végrehajtást a jogtalansága miatt, mind pedig amiatt, mert az autó nekünk létszükséglet.

Nem is akarom ezt tovább ragozni és itt jelzem, hogy kommentet sem kérek, se mellettünk, se ellenünk! Minden kommentet kivétel nélkül törölni fogok, nehogy bárkinek ebből kifolyólag bántódása essen!

Viszont azt kérem mindenkitől, kérlek gyűjtsétek a kupakokat, aludobozokat, hogy ezentúl mégnehezebb körülmények között, autó nélkül is de meg tudjuk oldani Zalán utaztatását!

Illetve várom olyan újságok, médiák jelentkezését, akik hajlandóak bemutatni tényszerűen az esetünket. Mindent számlával, hivatalos levelekkel, ügyvéd által írt levelekkel, tértivevényekkel tudunk igazolni, illetve cáfolni!

Holnap, miután egyeztettünk az ügyvédünkkel és ő úgy dönt, hogy borítjuk a bilit, mindent nyilvánosság elé fogok tárni!

Azt pedig jegyezzétek meg, Magyarországon van egy hely, ahol pofátlanul lehet hazudozni, a kisembert kisemmizni és gyereke életét elvenni. Ezt a helyet pedig Győrasszonyfának hívják!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat + 2 =