2019.10.02.

2019.10.02.

Hamarosan indulunk az ügyvédhez, hogy megtudjuk, mit tudunk még tenni ebben a helyzetben. Hallottam már jogvégzett ember szájából olyat az üggyel kapcsolatban, hogy ugyanúgy, ahogy az önkormányzat, mi is nyugodtan indíthatunk ellenük végrehajtást. Utánajárunk, ahogy a többi lehetséges útnak is.
Hogy hogyan tovább, egyelőre fogalmam sincs, apával mindketten padlóra kerültünk az elmúlt két napban, de igyekeznünk kellett, hogy a lehető legkevésbé érezzenek ebből a gyerekek bármit is. Ami most sem volt egyszerű.
Szűk ismeretségi körön belül kiterítettem a lapokat és mindenki mélységesen fel van háborodva, hogy tehet ilyet egy önkormányzat, egy polgármester. De mivel már igazolódott a szavahihetősége, talán ez nem is nagy csoda, ugye? Ezt a cikket csak úgy itt hagyom, csemegézzetek!
https://alfahir.hu/2018/02/15/fidesz_gyorasszonyfa_kara_akos

Véletlenül sem keltem rossz hírét a kedves polginak, csak… Olvassátok el!
Zalán szerencsére jól van. Vagy legalább is amennyire mi tudunk következtetni abból amit látunk, jól van. Szépen belejött az iskolás dolgokba, már kisötöse is van, illetve tele van piros pontokkal. Egy szavunk nem lehet rá annyira kis szorgalmas, motivált. No, nem mondom, hogy ha sok az írás lecke akkor nincs mormogás, de a matekot imádja. Változatlanul magántanuló, tehát azért rengeteg minden hárul ránk.
Tegnaptól ismét van vasalnivaló, ami két dolog miatt hihetetlen jó. Az egyik, hogy lesz belőle egy kis pénzünk, a másik, hogy legalább valamennyire eterelte tegnap a figyelmemet. Mindenesetre most padló a javából.
Azt is igazságtalannak érzem, hogy nem csak az autót akarják árverezni, hanem a lakásunkat is. Annak ellenére, hogy kifogással éltünk a követelés jogszerűségével kapcsolatban akkor az elején egyből, melyet tértivevénnyel igazolva átvettek, de se választ nem kaptunk rá, se egy reagálást, semmit! Aztán itt még vannak furcsaságok, de ezeket inkább az ügyvédnek mondanám el, nem adok aduászt az ellenérdekű fél kezébe!
Kérlek, szorítsatok nekünk, hogy ma minden simán menjen! Aztán utána jöhet a következő!
Már komolyan azt hiszem, hogy el vagyunk átkozva. De ezt is kiderítem!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − tizenhárom =