2020.11.24.

2020.11.24.

Nem akarom borzolni a kedélyeket, így egyből lelövöm a poént. 🙂 Zalán rendben van. 🙂

A mai kontroll vizsgálaton nagyon ügyes volt és az utoljára kezelt helyen is már csak hegszövet van.

3 hét és 1 nap pihenőt kaptunk. 🙂 Most ez is sokat jelent nekem lelkileg. Sajnos nem sikerült elkerülni, hogy ne ütközzön valami családi dologgal és ez most különösen fájó, hiszen tavaly sem tudtuk megünnepelni Csenge születésnapját és most olyan faramuci lesz, de meg fogom oldani! Helyre kell hoznom a tavaly okozta sebet!

Most viszont a 3 hét alatt egy kisebb csodát kell véghezvinnem. Jázmin hatalmas dolgot kért karácsonyra, talán még emlékeztek a levelére, néhány napja kitettem. Szeretetet, nyugalmat, boldogságot és családot kért. Nekem pedig ha a föld alól is, de kötelező előteremtenem neki. No nem mintha nem szeretném! Hiszen imádom!

Zalán is feladta a leckét. 😆 Tegnap este fürdés közben próbáltam faggatni mit szeretne a Jézuskától. 🙂 Ült a kádban és gondolkodott, tekintete a távolba révedt. Mire egyszer csak kibökte. Egy nagy karácsonyfát akar. 😀 No jó! A lecke fel van adva, aztán majd sikerül ami sikerül.

Addig, míg túl nem leszünk a következő kontrollon, csak félve tervezek. De mivel most minden rendben, örülök!

Ezúttal szeretném megköszönni annak a 2 embernek és 1 barátnak, aki kérés nélkül kisegített, hogy a ma fel tudjunk utazni Budapestre.

Megtankoltam, megvettem az autópálya matricát, Zalán kapott egy üdítőt, a maradék 1500Ft-ból pedig 1300-ért rendeltem az AliExpressen szájmaszkot, mert sajnos nagyon kifogytunk abból is. És most már mindenhova kell!

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt ránk ma! Vigyázzatok magatokra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy + 10 =