2021.04.13.

2021.04.13.

4:30-kor ébredtem. Aggódva figyeltem, hogy Zalán forgolódik, azt hittem fájdalmai vannak. Pár perc után viszont nyugodtan aludt tovább, viszont én már nem tudtam.

Egyszer csak 6 óra környékén nagy kiabálással ébredt Zalán. Szegény megijedt, mert azt hitte, hogy be van ragadva a szeme és nem lát. Szerencsére nem volt! Nagyobb volt az ijedtség. Viszont egyúttal ügyesen elintéztük a szemcseppet is, ami már kifejezetten profin, nagy sírás nélkül megy neki. Ez egy könnyebbség nekem is.

Kért enni, inni, majd egy rövidet visszabólintott. Sajnos fejfájással ébredt, így egyből adtam is neki gyógyszert.

Közben telefonos kapcsolatban voltam a kórházzal. Egyrészt érdeklődtek, hogy van Zalán (milyen érdekes, nem?) másrészt volt még néhány részlet amit pontosítani kellett. Mivel Munier professzor szabadságon van, Stathopoulos doktornő vár minket csütörtök délután, ahol a kezelés részleteiről is többet megtudhatunk. Annyit megtudtunk tőle, amit tulajdonképpen eddig is tudtunk, de valahogy reméltük, hogy mégis végeztünk ezekkel a gonosz manókkal, hogy pont a betegség ritka fajtája miatt vannak ezek a gyors és drasztikus kiújulások. Pontosan ez az, ami ellen gyorsan és hatékonyan kell a lehető legrövidebb időn belül fellépni, hogy menthető legyen a helyzet. Pl. most is 1 hónap alatt akkorát nőtt egy 1 hónapja még nem létező daganat, hogy azt helyileg (fagyasztással, lézerrel) már nem lehet kezelni. 🙁 Eddig ennyit tudunk. 🙁 A semminél több, de most ez mégis nagyon elkeserítő.

Szerencsére Zalán viszonylag jól van, de ennek ellenére szerintem csak csütörtökön fogok tudni írni. Majd megírom a fejleményeket.

Köszönöm, hogy gondoltok ránk! ♥️

 


One thought on “2021.04.13.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő + 13 =