2021.09.08.

2021.09.08.

Lassan egy hete volt az altatásos kontroll és Zalán még mindig a szokásos mellékhatásoktól szenved. 🙁

Altatás után mindig hasfájással ébred, ami kitart rendszerint 2-4 napot, majd hozzájön még a hasmenés. 🙁 Most éppen szombat óta küzdünk vele.
Fél éjszaka virrasztunk, mert pocakfájással az alvás se megy. Az étvágya ilyenkor abszolút rossz szinte egész nap, délutánonként csipeget egy keveset, aztán újra semmi. Nem sokat alszunk.

Ahhoz, hogy az iskolában se maradjon le, ki kell használnunk a legkisebb olyan időszakot is, mikor jobban érzi magát. Ez ilyenkor általában délután van, napi 1, maximum 2 óra.
Egyelőre nem tudjuk, hogy ezek a tünetek pszihések vagy valamelyik altatáskor használt gyógyszer hozza elő őket, de ezt (is) szeretnénk majd tisztázni ha lesz rá lehetőségünk.
Mivel egy kedves barát ellátott minket sok finomsággal (amiért nagyon hálás vagyok neki!), ezzel nagyban megkönnyítve a kinn tartózkodásunkat, Zalánnak bőven lenne lehetősége olyat enni, ami kedvére való, de sajnos a maximum amit ilyenkor megeszik az egy-egy alma vagy banán. 🙁 Hát, egyelőre várunk, hogy enyhüljenek a tünetek. Addig pedig alszunk, amikor tudunk. 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × öt =