2022.02.07.

2022.02.07.

Kutyául érzem magam. Le se vagyok képes szavakkal írni, hogy pontosan hogy és miért.
Heteken belül ismét menni kell. Menni és ki tudja megint mi vár ránk.
Sose gondoltam arra, hogy eljön az az idő, mikor undorral megyek Svájcba. Mikor azt tervezem, hogy az altatás vagy műtét utáni kötelező várakozási időt nem várom ki. Csak hadd jöjjek haza! És ki tudja itthon is mi vár?
Belefáradtam. Belebetegedtem. Fogy az erőm! 8 év kemény év küzdelem áll mögöttünk és ez mindent tönkretett amit szerettem.
Kaptam egy állásajánlatot. Álmaim munkája lenne. De nem mehetek, mert más nem hajlandó semmit sem áldozni azért, hogy Zalán jól legyen. Mindenkinek jó, hogy majd az Enikő elintézi.

De az Enikőnek fogy az ereje és annak a kevésnek is a legvégén jár. Lassan már nincs családom, nincsenek gyerekeim. És mindezt miért? Ennek sok oka van, de felsorolni nem akarom.

Lehet éppen az ideje, hogy elgondolkodjak azon, amit az ellenünk szövetkezők szeretnének. Szerintük Zalán soha nem fog meggyógyulni, maximum szinten tartható a betegsége. Ebben csak annyi igazság van, hogy egy daganatos sose gyógyul meg, maximum tünetmentes lesz. Az orvosaink is ezzel biztatnak minket, hiszen most már nem egy, nem is két gyereket kezeltek tünetmentessé és hosszú-hosszú évek óta tünetmentesek.
Higgyétek el, én küzdök, harcolok, mert ne szeretném ha Zalán megvakulna. Úgy érzem, nem lenne elég erőm ahhoz, hogy vakon neveljem fel. De már a harchoz sincs erőm. Elfáradtam!

Ezen nem változtatna most egy hónap Bahama szigetek sem. Egyszerűen elég, összetörtem! Most nem tudom, hogy felállok-e ebből, mert talán jobbnak látnám, ha kiszállnék. Minden vágyam egy kis nyugalom, de tudom, ezt bármennyire is szeretném nem kaphatom meg! 🙁

Köszönöm nektek, akik velünk vagytok. Ne haragudjatok, én is csak egy ember vagyok, akinek vannak érzései és fáj, hogy 8 év után bár úgy érzem, mindenemet feláldoztam, ugyanott toporgok. A semmi közepén! Nem megy! Most nem! Ne haragudjatok!

A hátsó sötét sorokban ülőknek üzenem, gratulálok, nyertetek! Nyugodtan csalózhattok, jelentsetek fel, mit bánom én! De valaki hordja helyettem Zalánt Svájcba, hogy megkaphassa a kezelését, mert nekem nem megy tovább. 🙁 Pedig imádom Zalánt!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × kettő =