2014.09.26.

2014.09.26.

Úgy tűnik egyelőre, Zalán szépen lassan, de javulgat. Már nem folyik az a kis nózi és éppen csak hogy köhécsel! Nagyon bízunk benne, hogy 1 hét múlva be lehet pótolni az elmaradt műtétet és talán végre valamit megtudunk az augusztus végi MRI-ről is. Nagyon bízunk a jó hírekben!

Nálunk elég rossz idő van, így kimenni nagyon nem is lehet. Zalán nehezen találja fel magát, mert olyan kis örökmozgó. Minden percben mozog valamije. 🙂 Ha csak félrefordulok, már valami galádságon töri azt a kis helyes buksiját. <3 Vagy a székre mászik fel, vagy a kanapén ugrál, ahonnan rendszerint le is potyog, ha nem vagyok elég gyors. 🙂 Sajnos ő gyorsabb nálam! Nemhiába, igazi széltoló lett. 🙂 De ez így van jól!

Ma délelőtt nekiálltunk, összepakoltuk a gyerekek szekrényeit, kiszedtük a kinőtt ruhákat. Az eredmény sajnos siralmas. 🙁 A szekrények szinte üresen tátonganak. Csengének csak azért hagytam benn a nadrágokat, mert ha kidobom, mit vesz fel? Az összes rövid! 🙁 Ám mégis örülök, hiszen a gyerekek kinőtt ruhácskáit 3 másik gyerek fogja remélhetőleg nagy szeretettel használni. 2 kisgyerekhez apa már el is vitte a “batyut”. 🙂

Délután még kiválogatjuk a kabátokat és cipőket és azok is új kis gazdájukhoz kerülnek. Zalánnak szerencsére van télikabátja, még a keresztapukájától kapta tavaly, de akkor még nagy volt neki. Mostanra pont belenőtt. Neki “csak” harisnyára, nadrágra, sapkára lesz szüksége. Igazából a két lánykánál siralmas a helyzet. Nekik se nadrágjuk, se kabátjuk, se pulóverük nincs. 🙁 András szekrényének pedig neki se mertem állni. Azt tudom, hogy mindösszesen 1 jó farmerja és 1 rövid van, azt hordja felváltva. De majd csak jönnek jobb idők is. Addig meg lesz ami lesz, most Zalán egészsége a fontos!

Terveztem, hogy keresek valami olcsó varrógépet és valahogy átalakítom a ruhákat, hogy még hordhatóak legyenek, de az árakat látva erről gyorsan lemondtam. 😀 Van ilyen! 🙂 Hiszen a mi lemondásunk semmi ahhoz képest, hogy Zalán min megy át 3 hónapos kora óta. És közben micsoda remek kis emberré cseperedett. Csupa mosoly, kedvesség, szeretet. Talán ez az a nagy szeretet, ami minket is átsegít a nehéz időkön. És a tudat, hogy mennyien vagytok velünk, követtek, segítetek! Nagyon jó érzés és köszönjük szépen! <3 <3 <3


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 4 =